Svěřte nám úklid vašich prostor

Společnosti CHRPA vám není neznámá? Na českém trhu nás můžete potkávat již 12 let. Nabízíme vám úklidové služby po celé Praze. Zajistíme vám úklid vnitřních a venkovních prostor, postaráme se i o práce, které jsou s úklidem spojené, Jedná se např. o likvidaci uklizeného odpadu či o vystěhování potřebných prostorů. Nechte si vypracovat cenovou nabídku zdarma.
Na úklid Praha jsme tu my
Spolehněte se na úklid Praha. Poskytujeme jednorázový úklid i úklid v pravidelných termínech. Mezi naše služby patří i úklid společných prostor, kanceláří nebo bytů. Pokud budete potřebovat, zajistíme úklid chodníků. V zimě se postaráme o posyp chodníku a v létě zde budeme pravidelně zametat, čistit ho tlakovou vodou a v neposlední řadě i vytrháme plevel. Máte v plánu malování bytu? Děsíte se úklidu s ním spojeného? Neváhejte a obraťte se na nás. My za vás tuto neoblíbenou činnost zvládneme.
Nechte vniknout sluneční paprsky do interiéru
Máte na mytí obsáhlé skleněné plochy? Navíc jsou na místech, kam se špatně dostáváte? Proto je tu společnost CHRPA. Vlastníme horolezeckou techniku, díky které snadno zvládneme mytí oken Praha. V rámci služeb kompletně vyčistíme vnitřní a vnější parapety a rámy. Objednejte si naše služby i na opravdu velké skleněné plochy. Věřte, že na oknech neuvidíte ani jednu šmouhu. Mytí oken Praha je naší doménou. Naše firma CHRPA vám zaručí lesk vašich oken.
Svěřte nám úklid vašich prostor Adresa : http://www.chrpasluzby.cz/uklid-praha
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Úklid Praha, Mytí oken Praha
Uloženo: 27.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde