Vyberte si solární systémy

Chystáte si pořídit solární systém k ohřevu vody? Kontaktujte společnost WATT projekt, která nabízí své služby v oblasti solárních systémů. Oblast obnovitelných zdrojů energie je naší doménou. Snažíme se je co nejvíce pochopit, abychom je mohli do budoucna využívat.
Co všechno je základ solárních systém?
Jedná se o solární kolektory. V nich je nemrznoucí kapalina, která předává teplo do zásobníku s vodou. Zde se právě voda ohřívá. Solární kolektory jsou chráněny bezpečnostní sklem, tudíž se nemusíte bát, že by se nějak poškodily.
Jaké výhody má solární systém? Za prvé se vám razantně sníží náklady na ohřev vody. Až 70 % energie máte zdarma. Sluneční kolektory maximálně pohlcují sluneční energie, přesně je to z 92 %. Přesvědčit o jejich koupi vás může i ekologické fungování, které je šetrné k životnímu prostředí. Staňte se nezávislí na dodavateli energie, který si účtuje čím dál větší sumy.
Doporučujeme vám i trubicové solární kolektory. Ty se vám hodí, když slunenční paprsky jsou slabé a je těžké tak získávat sluneční energii. Trubicové solární kolektory jsou na bázi vakuové izolace. Na 100 % pracují 5 hodin denně. Tento výkon je mnohonásobně větší než u běžných plochých kolektorů.
Vyberte si solární systémy Adresa : http://www.wattprojekt.cz/solarni-systemy
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Solární kolektory, Trubicové solární kolektory
Uloženo: 25.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde