Cars 2, Auta 2

S dvojicí filmů je též spojen obrovský byznys. Motivy s hrdiny filmů se objevují na hračkách, společenských hrách nebo na příslušenství domácnosti jako jsou hrnky, prostírací soupravy atd. Filmy a autorská práva si vydělaly celosvětově zatím obrovskou sumu 5 miliard amerických dolarů. Ve filmech se objevují pouze automobily, které jednají jako lidé a zvířata. Jedné postavičce dokonce propůjčila hlas herecká legenda Paul Newman pro kterého to bohužel byla vůbec poslední role. Děj se odehrává pouze ve dvou prostředích: na závodních okruzích a na Route 66. Cars vznikly z koprodukce společností Pixar a Walt Disney.
Mezi dětmi jsou nejvíce oblíbené hračky, znázorňující hlavní představitele rolí z filmů Cars. Jedná se především o Bleska McQueena, který nejenže rád závodí, ale je i velice hodný a oblíbený.
Jeho nejlepším přítelem je odtahové auto Burák, který nejednou vytáhne Bleska McQueena i ostatní Cars z průšvihů.
Hračky s oblíbenými auty jsou samozřejmě k dostání i na dálkové ovládání.
Fanoušci si mohou složit i puzzle s motivem postavičky z filmů nebo příznivci stavebnice LEGO též mohou v některých sériích narazit na postavičky a exteriéry Cars.
Dokonce Cars autíčka prorostly i do takového fenoménu jako jsou monopoly a příznivci Cars i monopolů si mohou zahrát Monopoly Cars. Další společenskou hrou, kterou si může zahrát celá rodina je Operace Cars.

Fonetip s.r.o.
www.cars2.cz
Cars 2, Auta 2 Adresa : http://www.satelitni-komplety-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: cars auta
Uloženo: 22.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde