Solární panely pro firmy i domácnost

Ceny za elektřinu a teplou vodu stále stoupají vzhůru. Proto je pravý čas začít využívat Slunce, jako obnovitelný zdroj energií. Pořiďte si kvalitní solární panely od společnosti M-TECH SOLAR a budete spokojeni. Nabízíme dodávku, montáž, servis i odborné poradenství ohledně ostrovních i hybridních FVE systémů.
Solární panely dnes nejsou již jen pro firmy. Nechte si na střechu namontovat solární panely pro domácnost a využívejte sílu slunečních paprsků. Vypracujeme vám projekt na míru vašim potřebám. Nemusíte se bát o komplikovanou údržbu. Nabízené solární panely jsou bezúdržbové. K jejich omývání stačí déšť. Navíc stát má za povinnost vykupovat přebytečnou energii za příznivé ceny. Získejte energetickou nezávislost – pořiďte si kvalitní solární systém.
Solární panely jsou konstruovány tak, aby efektivně zachytávaly sluneční paprsky. Navíc vám výrobce garantuje životnost až 20 let a to s maximálním poklesem výkonu na 80%. Pořiďte si solární systémy pro svůj dům či výrobní halu. Spolehněte se na naše služby, o vše potřebné se postaráme za vás.

Solární panely pro firmy i domácnost Adresa : http://www.mtechsolar.cz/solarni-panely-kyocera
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: solární panely pro domácnost, solární panely, solární systémy, sluneční panely
Uloženo: 20.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde