Vše pro dům a zahradu - iKauf.cz

V našem sortimentu naleznete více jak 40 000 produktů. Zboží je zasíláno z centrálního logistického areálu, a proto jsme Vám schopni dodat 90% výrobků již do 3 dnů od objednání. Naleznete zde výpočetní techniku, kancelářské potřeby, součástky, kabely, vodiče, montážní program, elektrotechnické stavebnice a moduly, autopříslušenství, osvětlovací techniku, vytápěcí a klimatizační techniku, pájecí techniku a příslušenství, akumulátory, baterie, nabíječky, dále také audio, video a satelitní techniku, síťové napaječe, měřiče a měniče napětí a v neposlední řadě zvukovou techniku pro domácnost, ale také pro kluby, bary a djs.

Uvedený sortiment je pouze malý přehled produktů, které Vám nabízíme. Neustále rozšiřujeme sortiment a hledáme pro vás výrobky, které by Vás mohly zaujmout.

Veškeré nabízené zboží je zasíláno z centrálního logistického centra, a proto Vám můžeme nabídnout tak velký sortiment za příznivé ceny.

Naším zákazníkům chceme nakupování na internetu a také v našem eshopu iKauf.cz co možná nejvíce ulehčit, a proto u nás naleznete zboží rozdělené do jednoduchých a přehledných kategorií, kde je v každé kategorii integrován vyhledávač a zákazník si pomocí názvu, čísla, zkratky dohledá požadovaný produkt. U nás již nemusíte tápat a bloudit v nepřeberném množství kategorií.

Fotografie nabízených produktů jsou zobrazeny ve velkém rozlišení, tzn., že si zákazník může nabízený produkt detailně prohlédnout a zobrazit veškéré podrobnosti. U nás již nebudete řešit nekvalitní fotografie nabízeného zboží.

Jednoduše dohledej, jednoduše kup a iKauf.cz jednoduše dodá...

Na Slovenské zákazníky myslíme také...

Nabízíme Vám také rozvoz zboží v Libereckém kraji a Praze.

Máte jakýkoliv dotaz? Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme.

Všechny přístroje splňují nejpřísnější mezinárodní standardy kvality jako jsou CE a EN, často také TÜV-GS, VDE a další.
Vše pro dům a zahradu - iKauf.cz Adresa : http://www.ikauf.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: technika,elktronika,elektrotechnika,dům,zahrada,dílna,měřící technika,měřící
Uloženo: 20.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde