Vysokotlaký kompresory pro průmysl

Pořiďte si výkonou vzduchotechniku. Využijte nabídky společnosti TECHNO-AIR a pořiďte si kvalitní vybavení. Kromě samotného nákupu vzduchotechniky se na nás můžete obrátit, i pokud potřebujete poradenství či podat pomocnou ruku s montáží. Postaráme se i o tvorbu kompletních kompresorových stanic.
Připravili jsme pro vás vysokotlaký kompresor i pro náročné aplikace. Přísun a stlačování vzduchu zajišťují dva písty, které jsou mazané olejem. Tyto kompresory jsou dodávány i s efektivním vzduchovým chlazením. Kompresor nabízíme ve dvou verzích. Provedení se vzdušníkem i samostatně na nosném rámu.
Pokud přemýšlíte o kompresorové stanici, pak budete potřebovat kompresory se vzdušníkem. Tlaková nádoba, která se nazývá vzdušník, zajišťuje optimalizaci provozu stroje a slouží jako akumulační nádoba v době vyššího odběru.
Spolehněte se na kvalitní vzduchotechniku od TECHNO-AIR. Připravili jsme pro vás výrobky té nejvyšší kvality. Pořiďte si techniku z našeho sortimentu a přesvědčte se o její perfektní funkčnosti sami.

Vysokotlaký kompresory pro průmysl Adresa : http://www.technoair.cz/vysokotlake-kompresory-a-boostery
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vysokotlaký kompresor, kompresory, vzdušníky, tlaková nádoba, tlakové nádoby
Uloženo: 19.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde