Výtahy jsou naší doménou

Nemůžete sehnat někoho, kdo rozumí výtahům? Tak to se obraťte na nás. My vám nabízíme kvalitní výtahová zařízení přesně podle vašich potřeb. Můžete se spolehnout i na montáž výtahů v Praze a okolí. Svěřte se do našich rukou, i když potřebujete modernizaci či výměnu výtahového zařezení. Naše profesionální výtahové služby vám jsou plně k dispozici. Navíc všechny výtahy jsou dle přísných norem EU.
Výtah, který vám bude vyhovovat
V našem sortimentu naleznete např. jídlení výtahy. Ty jsou určené pro přepravu jídla i dalšího drobného nákladu mezi jednotlivými patry. Pořiďte si jídlení výtahy do restaurací, jídelen, kuchyňských provozů či větších domácností. Jídelní výtahy mají mnoho výhod? Jmenujme např. mechanické lanové provedení, hygienická nerezová úprava či menší konstrukční prostor.
Nabízíme vám i tzv. páternostery. Jedná se o výtahy, které přepraví i velký počet lidí najednou. Jak vypadají páternostery? Jsou to vlastně neustále se pohybující otevřené kabiny. Díky tomu nevznikají žádné časové prodlevy a cestující jsou okamžitě odbaveny do různých pater. Páternostery vás potěší svými nízkými náklady a spolehlivým provozem. Profesionální výtahové služby jsou to pravé pro vás. Využijte je a nechte si namontovat výtah na klíč.

Výtahy jsou naší doménou Adresa : http://www.holy.as/jidelni-vytahy
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Jídelní výtahy, Páternostery
Uloženo: 18.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde