Průmyslová vrata a bezpečnostní systém

Pokud nevíte, která vrata zvolit, doporučujeme vám výklopná garážová vrata. Samozřejmě vám zajistíme záruční a pozáruční servis. Výklopná garážová vrata si můžete vybrat v dekoru přesně podle vašich představ a požadavků.
Součástí výklopných garážových vrat je rám, křídla a vodící stropní kolejnice. Dodáváme je s vložkou a třemi klíči. Naše výrobky jsou kvalitní, takže vám můžeme zaručit dlouhou životnost konstrukce i při velkém zatížení provozu. Nabízíme vám bytelná vrata s vestavěnými dveřmi v křídle vrat či se zateplením. K výklopným garážovým vratům je možné dodat i dálkové ovládání.
Sekční průmyslová garážová vrata
Jste majitelem obchodních prostorů, hromadných garáží, hal či skladů? A chcete je mít dobře zabezpečené? Průmyslová garážová vrata, která mají certifikáty bezpečnosti a kvality, jsou ta pravá volba pro vás. S průmyslovými vraty vám současně dodáme pohon a bezpečnostní systém. Vrata mají robustní konstrukci, tepelně a zvukově izolují, jejich povrchová úprava je stálá a nekoroduje. Neváhejte a zakupte si průmyslová garážová vrata u nás.

Průmyslová vrata a bezpečnostní systém Adresa : http://www.technobox.cz/garazova-vrata
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Výklopná garážová vrata, Průmyslová garážová vrata
Uloženo: 15.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde