Vodovodní baterie z eshopu m-k.cz

S manželkou jsme se rozhodli, že si pořídíme nové vodovodní baterie ve sprchovém koutu a ve vaně. Chtěli jsme zkusit něco jiného a nového, proto jsme se rozhodli pro termostatické baterie. Už v katalogu jsme si všimli, že jsou trochu dražší. Pak jsme si ale řekli, že trochu zariskujeme a vsadíme na atraktivní design s moderním provedením. Baterie jsme nakupovali na internetovém obchodě m-k.cz.

Termostatická baterie Prima účinně míchá teplou a studenou vodu, ušetřili jsme proto za vodu i za energii. Jistě, na účtu na konci měsíce to nejsou žádné velké částky, postupem času to ale znát určitě bude. A v dnešní době je každá ušetřená koruna dobrá. Mezi velkou výhodu termostatické vodovodní baterie počítáme i to, že dovoluje stálé nastavení tekoucí vody. A hlavně: máme dvě malé děti, proto je pro nás neocenitelné, když mají baterie pojistku proti opaření.

Děti se nespálí ani o samotnou baterii, která se nepřehřívá. Když k nám potom přijede na návštěvu babička, pochvaluje si, jak snadno se baterie ovládá. No a manželka má zase radost ze snadného čištění. Stačí jí kapka saponátu, žínka, trochu vody a baterie opět září novotou. Úsporné, funkční a snadno ovladatelné. Takově jsou termostatické baterie.

Vodovodní baterie z eshopu m-k.cz Adresa : http://b2c.m-k.cz/?id=7606&presenter=ZboziVarianta
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vodovodní termostatická baterie, baterie prima, m-k.cz
Uloženo: 14.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde