Tomil nabízí tekuté mýdlo na ruce Mitia

Vaše pokožka se neobejde bez opravdu luxusní péče? Nekupujete si jen tak ledajaká mýdla? Tak to jste na té správné adrese u společnosti Tomil. Za 20 let působení na trhu jsme nasbírali mnoho zkušeností. Své výrobky poskytujeme ve střední i východní Evropě. Nabízíme jedině kvalitní výroby za lákavé ceny. Vybavte si domácnost kosmetickými a čistícími prostředky od nás.
Dodáváme vám tekuté mýdlo na ruce Mitia Pomegranate. Součástí mýdla je i ovocný výtažek z granátového jablka a panthenol. Jedná se o jemné složení, které zaručí vašim rukám zklidňující a regenrační účinky. Uvidíte, že vám vaše pokožka poděkuje za takovou péči. Díky tekutému mýdlu na ruce si zajistíte jemnou a hydratovanou pleť.
Pánský sprchový gel s chladivými účinky
Pro muže naleznete v našem sortimentu pánský sprchový gel a šampon 2 v 1 Black Jade. Chladivé účinky pánského sprchového gelu jsou díky speciálnímu "cool complexu", který je v gelu obsažen. Pořiďte pánský sprchový gel svému partnerovi pro jeho každodenní mytí. Oblíbí si jeho vůni i bohatou pěni. Sprchování s Mitia sprchovým gelem se stane jeho neoblíbenější činností.
Tomil nabízí tekuté mýdlo na ruce Mitia Adresa : http://www.tomil.cz/tekute-mydlo-pomegranate
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Tekuté mýdlo na ruce, Pánský sprchový gel
Uloženo: 12.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde