Stavebnice

S výběrem stavebnice se musí ovšem přihlížet i na věk dítěte a podle toho vybírat jakou stavebnici pořídit. Pořiďte vaší malé ratolesti stavebnici MEGABLOKS s tématikou Mašiky Tomáše, nebo mini kuchyňku ve které si vyhraje nejedna malá kuchařka.
Dalším typem stavebnic převážně pro menší děti je Abrick stavebnice. Jedná se o plastové kostky o 100 a více kusech, ze kterých si děti mohou vyrobit cokoliv budou chtít. Stačí když nechají působit svoji představivost. Tento typ stavebnice může být s hasičskou, či záchranářskou tématikou.
Jedničkou mezi stavebnicemi je bezesporu stavebnice Merkur. O této proslulé stavebnici slyšel snad každý. Jedná se o stavebnici pro starší děti, kteří mají bohatou představivost. Jedná se o jednu z mála stavebnic, se kterou se zabaví nejen dítě, ale i rodiče na dlouhé hodiny. Nemusíte akutně stavět to co je na obrázku krabice. Buďte tvořiví a postavte něco originálního. Aby toho nebylo málo, tak ke stavebnici merkur se dá zakoupit i elektoromotorek, díky kterému bude stavění ještě zábavnější než kdy dřív.
Mezi starší stavebnice patří určitě Cheva. Ta i přes svůj věk s drží stále přední příčku v oblíbenosti u dětí. Stavebnice se skládá z kompatibilních dílků, ze kterých jde stavět všeco vás, nebo vaše dítě napadne. Nechte působit svojj fantazii a postavte si vlastní autodráhu, letadlo, nebo vlastní auto snů. Fantazii se meze nekladou!
Pokud se sháníte po hračce která zabaví jak dítě, tak i jeho tatínka tak mu jednoznačně pořiďte stavebnici značky Walachia. Jedná se o netradiční dřevěnou stavebnici, která se skládá z malých dřevěných trámků. Postavte si pomocí návodu krásný kostel, mlýn, nebo dokonce i železniční stanici. Pokud se sestaveni stavebnice vydaří, tak výsledek stojí za to!

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz
Stavebnice Adresa : http://www.mrakyhracek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: stavebnice
Uloženo: 07.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde