Satelitní komplety

Před samotným pořízením satelitního kompletu se musíte ale rozmyslet, zda li chcete satelitní vysílaní pouze na jedné, dvou nebo i více televizních přijímačích. Dalším bodem, který stojí za promyšlení je i v jaké kvalitě chceme obraz přijímat. Na trhu se v současné době nachází nepřeberné množství satelitních kompletů.
Jedním z nejlevnějších kompletů, který nabízí náš sortiment je samozřejmě pro jednu TV. Tyto komplety, které se skládají ze satelitních přijímačů,LNB konvetrorů, parabol a kabeláží se hodí zejména na chatu, nebo do menších restaurací. Díky obrovskému množství satelitních kompletů, které nabízí současný trh, je cena nižší a nižší, což znamená že satelitní vysílaní si může dovolit už téměř každý!
Pokud chcete mít ale kvalitní a hlavně čistě barevný obraz, tak neváhejte ani minutu a pořiďte si satelitní komplet, který obsahuje HD přijímač. Pro příjem HD obrazu musíte ovšem mít i televizor, který podporuje HD vysílání.
Jak už bylo řečeno satelitní komplety se rozdělují i podle počtu TV na kterých chcete přijímat satelitní vysílání. Nejčastěji jsou prodávané satelitní komplety pro dva televizory. Ovšem v našem sortimentu se nachází satelitní přijímače až na 8 TV.
K veškerým satelitním kompletům je samozřejmě přikládána i dekódovací karta, která vám zajistí sledování satelitního vysílání ať už v SD, nebo v HD vysílání.
Při pořízení satelitního kompletu získáte bez časového omezení a bz měsíčních paušálů zdarma tyto programy: ČT1, ČT2, ČT24, ČT4, NOVA, NOVA CINEMA, PRIMA, PRIMA COOL, TV BARRANDOV, TV ÓČKO, TV PUBLIC, TV NOE, TA3, Z1, STV1, STV2, STV3, TV JOJ, JOJ PLUS, MARKÍZA, HD programy ČT HD, NOVA HD ke kterým je samozřejmě nutný již zmíněný HD přijímač, tak i televize která podporuje HD vysílání.

Fonetip s.r.o.
www.satelitni-komplety-shop.cz
Satelitní komplety Adresa : http://www.satelitni-komplety-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: satelitní komplety
Uloženo: 07.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde