HDTV satelitní přijímače


Rozlišení je informace o maximálním počtu zobrazitelných bodů. Udává se v pixelech (nejmenších zobrazitelných bodech). Vlastní rozlišení se skládá z horizontální a vertikální informace o zobrazovaných bodech.

V současné době jsou vysílány dva české programy v HDTV – NOVA HD a ČT 1 HD. Další české programy však mají být zanedlouho v HDTV spuštěny.

Satelitních přijímačů HD se nachází na trhu spousta. Liší se většinou pouze v doplňkových funkcích a osazením konektory.

Mnoho satelitních přijímačů dokáže i v HDTV nahrávat pořady na externí disk nebo přímo na integrovaný HDD. Při volbě satelitního přijímače s možností nahrávání na externí zařízení je velice dobrou volbou přijímač se dvěma tunery. Ty umožní jeden program sledovat a zároveň jiný nahrávat.

Některé firmy dokonce nabízí již sestavené HDTV satelitní komplety, které stačí pouze nainstalovat a nastavit. Není tak třeba se starat např. O to, kterou parabolu využít atd.

HDTV je rozlišení, které dodává větší ostrost obrazu, plynulejší přechody mezi barvami a celkově lepší dojem ze sledování. Oko je také méně namáháno.



Fonetip s.r.o.
www.satelitni-komplety-shop.cz
HDTV satelitní přijímače Adresa : http://www.satelitni-komplety-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: satelitní přijímače
Uloženo: 05.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde