Architektura, interier a design

Základními předměty naší činnosti jsou projektové, designérské a inženýrské práce. Nabízíme architekturu, stavební projekty, návrhy nových interiérů i rekonstrukcí a autorský dozor při realizaci. Zajistíme realizaci, součinnost souvisejících řemesel, výběr a dodávku svítidel, sedacího nábytku, krbů a dalších zařizovach předmětů a doplňků. Citlivě doladíme interiéry i exteriéry designovými předměty a uměleckými díly.Významný podíl naší činnosti v oblasti navrhování a realizace interiérů zaujímají rekonstrukce.
A to především:
• bytů a rodinných domů
• kanceláří a veřejných prostor
• restaurací a hotelů
Neoddělitelnou součástí naší práce jsou 3D vizualizace. Věrně a se všemi detaily a reálnými texturami materiálů Vám představí navržený interiér. Získáte jasnou představu o využití prostoru, barevném řešení, použitých materiálech, vybraném nábytku a mobiliáři.
Návrhu daného interiéru předcházejí společné konzultace mezi Vámi a našimi návrháři. To nám pomůže vytvořit interiér plně odpovídající Vašim představám a požadavkům. Naší úlohou je vdechnout interiéru osobitost a výtvarný výraz a využít našich vědomostí a zkušeností k dosažení optimálního výsledku.
Architektura, interier a design Adresa : http://www.Interier-Smolik.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Architektura, interier a design,stavebníprojekty, návrhy domů,bytů
Uloženo: 31.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde