Servis výtahů je naší doménou

Vlastníte bydlení v panelovém domě? Je zde výtah, ve kterém se bojíte jezdit? Výtahová kabina rozhodně není bezpečná a zdaleka není ani kvalitní a navíc má své nejlepší roky za sebou? Kontaktujte nás a využijte opravy a servis výtahů. Vše nabízíme za lákavé ceny a v Praze a okolí.
Bezpečná jízda díky servisu výtahů
Bojíte se, že až jednou pojedete výtahem, tak se výtah porouchá a vy někde zůstane stát? Poskytujeme vám proto opravárenské služby výtahů v panelových rodinných domech. Můžete se spolehnout na seřízení, které předchází poruchovosti, tím pádem snížíte náklady na opravu poruchy. V rámci servisu výtahů děláme i mazání výtahů a jeho jednotlivých komponentů. Jedná se o pravidelnou činnost dle mazacího plánu výrobce výtahu. Zajišťujeme i čištění výtahů, kde vám vyčistíme prohlubně, klece a šachty. Mytí skel není naší činností. Zvládáme i malé opravy do jedné hodiny či vyproštění. V rámci servisu výtahu vám vyprostíme osoby, zvířata a náklad do jedné hodiny od příjezdu. Zaručujeme vám i pohotovost, kdy se k vám dostavíme vždy v co nejkratším čase.
Rekonstrukce výtahů má jen samá nej
Naší činností je i modernizace neboli rekonstrukce výtahů. Tím dodáme výtahu větší spolehlivost a snížíme provozní nákaldy. Co všechno můžete očekávat od rekonstrukce výtahů? Je to zvýšení nosnosti kabiny, zvýšení rychlosti provozu a zvětšení vnitřních prostor.
Servis výtahů je naší doménou Adresa : http://www.holy.as/servis
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Servis výtahů, Rekonstrukce výtahů
Uloženo: 31.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde