Svatební Salon Bittny - půjčovna/prodej

Svatební Salon Bittny Chomutov, půjčovna svatebních šatů

Svatební šaty jsou něčím tak výjimečným, že si v nich každá nevěsta musí připadat jako královna. Proto vám přinášíme kolekci svatebních šatů 2012. Půjčovna svatebních šatů v Chomutově nabízí také svatební šaty pro baculky, svatební šaty pro těhotné, společenské šaty pro doprovod a také roztomilé šaty pro družičky. Nejsme jen půjčovna šatů, ušijeme Vám svatební nebo společenské šaty na míru a dle Vašich představ. Zkuste být odvážná a vyberte si originální svatební šaty v netradičních barevných odstínech a nebo velmi módních barevných kombinacích.
Šperky, Chomutov, prstýnky, plesové a maturitní šaty

Své svatební šaty si můžete navrhnout i sama, ušijeme vám dokonce i šaty podle obrázku. Dodací lhůty nových svatebních šatů jsou 8-10 týdnů. V našem Salonu Vám také umíme nabídnou luxusní briliantové šperky, snubní a zásnubní prstýnky a jiné zlaté a stříbrné šperky SWAROVSKI - nejlevnější snubní prstýnky v Čechách !!

Svatební šaty


Svatební salon Bittny Chomutov nabízí svatební šaty všech typů a velikostí. Naleznete u nás svatební šaty pro těhotné, svatební šaty XXL, ale také svatební šaty princeznovského typu a mnoho jiných šatů. Nabízíme svatební šaty za velmi příznivé ceny, o čemž se můžete přesvědčit v oddělení Svatební šaty. Skladem máme více jak 60 modelů svatebních šatů. U nás si šaty vyberou nevěsty různých postav. Například velmi oblíbené svatební šaty ivory, nebo klasické bílé svatební šaty. Většina šatů v naší nabídce jsou na šněrování na zadní straně, díky čemu se dá upravit velikost šatů až o 3 čísla. Věříme, že svatební šaty z naší nabídky Vás jistě zaujmou.

Svatební Salon Bittny - půjčovna/prodej Adresa : http://www.pujcovnasaticek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svatební šaty, půjčovna šatů, společenské šaty, svatební oznámení, pujčovna
Uloženo: 23.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde