Baterie do mobilních telefonů

Li-ION akumulátory nemají pamětový efekt, což znamená že baterii není nutné nabíjet až po úplném vybití, ale můžete je nabíjet kdykoliv, bez ztráty kapacity.
Další výhodou u akumulatorů tohoto typu minimální efekt samovybíjení maximálně 5%. Hustota energie je 3x vyšší než u již zmíněných Ni-MH akumulátorů.
Baterii není třeba formovat před prvním použitím. To znamená že není nutné baterii vybíjet a nabíjet, než se s mobilním telefonem začne klasicky pracovat.
Li-ION akumulátory se můžou chlubit i vysokou životností, která se pohybuje od 500 – 2000 nabíjecích cyklů.
Tvar baterie není přesne definován, což znamená že baterie jsou vyráběny tak, aby přesně „seděly“ v mobilech. Výhoda je i v nominálním napětí, které je až 3,7 V.
Velkou nevýhodou akumulátorů je „stárnoucí efekt“ tj. ztráta maximální kapacity ať se baterie používá, či nikoli. Životnost lze například prodloužit, pokud se akumulátor nachází v chladnějším prostředí.
Při stálém udržování ať už plně nabité baterie, nebo vybité baterie dochází ke zkracování životnosti akumulátoru. Tato životnost se zkracuje i opakovaném, úplném vybití baterie do mobilu. Pokud se akumulátor dostane pod napětí 2,8V, může dojít ke zničení baterie. V takovém případě akumulátor již nepůjde nabít.
Náš sortiment nabízí akumulátory do mobilů jak originální, tak i neoriginální. S originálními bateriemi máte jistotu, že bude přesně pasovat do vašeho mobilního telefonu. Její nevýhodou je ovšem vyšší cena. Originální baterie, které jsou dodávané na český trh, jsou především typu Li-ION, nebo Li-POL. Tyto typy akumulátorů můžete nabíjet kdykoliv, jelikož nemají již zmíněný paměťový efekt.
V naší nabídce lze také najít i výrobky, které se dnes už téměř nevyužívají a proto je těžší je sehnat. Jedná se převážně o baterie značky Philips, Sony, Sagem a další.

Fonetip s.r.o.
www.satelitni-komplety-shop.cz
Baterie do mobilních telefonů Adresa : http://www.satelitni-komplety-shop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: mobilní telefony
Uloženo: 07.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde