Jak si vybrat správné svatební šaty?

Pokud jste se úspěšně zařadili k těm, které výběr správného partnera mají už za sebou, pokud jste se dokonce probojovali i přes level dva, kterým bylo obdarování zásnubní prsten, čeká vás na konci této "hry" ještě jedna milá, ale zároveň také náročná povinnost . Zkouška a výběr svatebních šatů.

Vkus nebo styl šatů nelze nadiktovat žádné nevěstě. Při šatech, které máte na sobě sice jen jeden den, ale fotky z něj - doufejme - na celý život, je důležité řídit se vlastní intuicí a pocity. A tady nastává první dilema. Půjčovna svatebních šatů či nekonečné inspirování se módními variacemi na internetu?

Půjčovna svatebních šatů vám sice nedokáže v krátkém čase předestřít tolik modelů jako obrázky v Googlu, ale dokáže vám najít a upravit svatební šaty na míru. Módní výstřelky, barevné svatební šaty nebo šaty, které pocházejí od zvučných návrhářských jmen sice vypadají na modelkách krásně, ale před svatbou žádná z nás najednou nezíská ideální míry či výšku sto osmdesát.

Šaty na svatbu musí nevěstě sedět na první vyzkoušení. Musí korespondovat s jejím postavou, potlačit do pozadí malý nedostatek a naopak, ukázat všechny nevěstinu přednosti. Je zbytečné přes doporučení internetových portálů volit to, co je in zda momentálně v kurzu, pokud to dotyčné nevěstě nesedí, nebo se v tom prostě necítí dobře.

Nebudeme si lhát. Pokud jsou pro ženu vždy šaty a oblečení na prvním místě, svatební šaty dosahují v důležitosti ten nejvyšší top. Na jejich výběr si proto odložte více dní. A nezapomeňte, vdavekchtivých žen je mnoho a šaty si třeba rezervovat alespoň půl roku před vaším termínem svatby.

Jak si vybrat správné svatební šaty? Adresa : http://www.centrumvalentiny.sk/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svatební šaty, půjčovna, nevěsta, partner, model, svatba, rezervace
Uloženo: 04.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde