Podnikejte s důvtipem, neplaťte zbytečně

Každý podnikatel jistě ví, že základem úspěšného podnikání je reklama. Chcete-li být úspěšní, je třeba disponovat nejen kvalitním zbožím či poskytovanými službami, ale důležitá je také dobře promyšlená marketingová strategie a podpora prodeje ze stany reklamy. Konkurence je neúprosná, stále vymýšlí, jak vás dostat ze hry a posílit vlastní pozice na trhu. Proti tomu je třeba bojovat. Reklama je proto neoddiskutovatelnou součástí podnikání. Neoslovíte-li zákazníky vy, povede se to někomu dalšímu. Nejtěžší je na podnikání získat dobré jméno a vymyslet, jak najít nové klienty. Napadlo vás někdy, jaká by to byla paráda, kdybyste nemuseli oslovovat nové zákazníky? Nebylo by skvělé, kdyby to někdo dělal za vás? Dnes už je to možné. Stačí si to umět zařídit.

V současné době existují internetové portály, které sdružují poptávky klientů, a ty potom předávají firmám k vyřízení. To vám podstatně šetří čas i náklady na další reklamu! Takovým je třeba NiceOne.cz. Funguje to tak, že zákazník přijde na www.niceone.cz a řekne, že potřebuje položit plovoucí podlahy ve svém bytě. NiceOne.cz má za úkol ověřit, zda opravdu poptávka platí. Potom vezme kontakt na poptávajícího a předá jej maximálně deseti společnostem, které se zabývají instalací plovoucích podlah. Tyto firmy mají potom díky tomu možnost kontaktovat klienta přímo a nabídnout mu své služby.

Všichni zúčastnění tak ušetří spoustu času, ve kterém se mohou věnovat dalším činnostem. Na NiceOne.cz se stačí snadno zaregistrovat, vybrat obor, kterým se vaše firma zabývá, lokalitu, ve které působí, a rozsah služeb, které je schopna poskytnout. Každá společnost má navíc nárok na firemní profil v ceně registrace, díky kterému může snáze prezentovat své služby na internetu. Tak neváhejte a spolupracujte i vy s portálem NiceOne.cz.
Podnikejte s důvtipem, neplaťte zbytečně Adresa : http://www.niceone.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: poptávky,stavba,stavebníci,niceone,krby,podlahy,rekonstrukce
Uloženo: 18.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde