Trampolíny Crazy Jump

Trampolíny máme skladem ve třech různých velikostech. Nabízí se průměry 240 cm, střední 305 cm a velká 400 cm. Trampolíny mají kovovou konstrukci, která je odolná proti deformacím, vůči zatížení a povětrnostním vlivům jako je silný vítr, déšť i horké letní slunce. Trubky jsou pozinkované pro odolnost vůči korozi, mají 1,5 mm silné stěny. Průměr trubky je 38 mm. Konstrukci nesou tři nohy s tvarem písmene U, což zajišťuje velkou stabilitu celé trampolíny. Skákací matrace jsou vyrobené ve Spojených státech amerických a jsou tedy velmi kvalitní. Skákací plocha je z polypropylenu a je odolná proti UV záření.

Tyto produkty mají za sebou mnoho testů a to jak v oblasti zatížení celé konstrukce, její odolnosti proti počasí a rzi, tak také v rámci bezpečnosti uživatelů. Výška skákací matrace je 80 centimetrů a proto jsou všechny druhy vybaveny žebříkem pro snadný nástup a výstup dětí i dospělých lidí. Podle velikosti nese skákací plochu různý počet pružin. U nejmenší to je 48 kusů, prostření je zavěšena na 64 kusech a největší dokonce na obdivuhodném počtu 80 kusů pružin. Všechny pružiny jsou opět pozinkované, aby nerezatěly. Dále mají ochranu z dvouvrstvých návleků, které tvoří PCV a houba, je tedy zaručena jejich dlouhá životnost.

Výhodou námi nabízených výrobků jsou ochranné sítě z velice kvalitního syntetického materiálu, které zajišťují bezpečnost skákajících osob. Výška sítí je u všech typů 180 centimetrů. Konkurenční trampolíny jsou nabízeny také levněji, ale to je proto, že nemají právě tyto sítě nebo mají jiný tvar a velikost. Naše skákací trampolíny s ochrannou sítí jsou kruhového tvaru, což je optimální pro více skákajících dětí. Často pak hrají v kruhu na honěnou a právě tato hra zároveň se skákáním jim poskytuje novou a větší zábavu.

Trampolíny Crazy-Jump



Výrobky Crazy-Jump se vyznačují velkým zatížením, u menších dvou typů je to 150 kilogramů, u největší čtyřmetrové je to dokonce 160 kilogramů u osoby a celkově 180 kilogramů! S ohledem na toto zatížení je celková váha trampolíny včetně matrace, pružin a ochranné sítě poměrně nízká. Základní druh small má váhu 28 kg, prostřední mid size váží 46 kilogramů a největší big size má hmotnost „jen“ 52 kilo. Celková výška trampolín bez ohledu na velikost je cca 260 centimetrů. Je třeba být obezřetný pouze pokud zdravotní stav není stoprocentní. Velká námaha při výskocích a dopadech má negativní vliv na osoby s onemocněním srdce, vysokým krevním tlakem a dalšími dlouhodobými onemocněními. Dále není na trampolínách vhodné skákat pod vlivem alkoholických nápojů, různých druhů drog, se zapálenou cigaretou a samozřejmě za špatného počasí, zejména při dešti a po dešti.

Skákací trampolíny od výrobce Crazy-Jump jsou k dispozici na webových stránkách www.stresni-nosice.cz i na hlavním webu firmy www.omnipuls.cz.
Trampolíny Crazy Jump Adresa : http://www.omnipuls.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: trampolína, trampolíny, skákací trampolína, skákací trampolíny, crazy jump
Uloženo: 10.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde