Podpořte váš business

Ve stavebnictví je v poslední době velká konkurence. Každý, kdo má vlastní business, chce, aby se o něm vědělo a zakázky se mu jen hrnuly. Jak jste na tom vy? Máte pocit, že víc zakázek by neškodilo? Vyzkoušejte prezentaci na stavebním poptávkovém portálu NiceOne.cz.

Princip funkce NiceOne.cz je velmi jednoduchý. Máte-li stavební společnost, stačí se zaregistrovat. Registrace probíhá cíleně do stavebních oborů, kterými se daná firma zabývá. Díky tomu lze lépe třídit příchozí poptávky podle oboru a každá firma tak dostává k dispozici kontakty na poptávající, kteří mají zájem o služby z daných oborů. Jakmile uživatel zadá poptávku, je ověřena a předána maximálně deseti stavebním firmám. To dává každé firmě šanci na získání zakázky.

Na NiceOne se vám nestane, že byste obdrželi kontakt na starou poptávku, která je již dávno vyřízena. Výhodou je také to, že součástí stavební poptávky je vždy telefonický kontakt, z 90 % se jedná o mobilní telefon. Aby se daly poptávky lépe zaměřovat pro správné firmy, máte možnost zvolit si, jaký objem zakázky jste schopni zvládnout.

Zvolte si jeden prioritní obor, ve kterém tak obsadíte jednu z deseti pozic pro daný kraj, obor a skupinu poptávek. Ostatní obory, skupiny a kraje si můžete vybrat zdarma jako sekundární, dokud se neobsadí. Na www.niceone.cz se můžete zaregistrovat na 6 či 12 měsíců, dle vybraného tarifu vám NiceOne.cz garantuje určitý minimální počet poptávek.

Nejste si jisti, zda se vám to vyplatí? Využijte poptávkový kalkulátor rentability, který provozuje exkluzivně pouze NiceOne na základě zkušeností s firmami, se kterými portál spolupracuje již několik let. Svěřte váš firemní osud do rukou profesionálů. Spojte své síly s poptávkovým portálem NiceOne, využívejte všech výhod a ušetřete čas i peníze.
Podpořte váš business Adresa : http://www.niceone.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: poptávky,stavba,stavebníci,niceone,krby,podlahy,rekonstrukce
Uloženo: 02.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde