Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky jsou řešením v situaci, kdy nám odmítá půjčit banka. Důvodů může být několik – nízký doložitelný příjem, nízký nebo naopak vysoký věk žadatele, záznam v registrech dlužníků například za opožděnou splátku hypotéky nebo půjčky apod.

Existuje několik typů půjček podle délky splácení nebo zajištění. U půjček bez zajištění movitým nebo nemovitým majetkem se většinou dokládá příjem – jsou to půjčky hlavně pro podnikatele a zaměstnance. Zde rozhodují hlavně tzv. „volné prostředky“ – tj. rozdíl mezi příjmy a výdaji žadatele.

U půjček s jištěním nemovitostí nebo movitým majetkem se důraz na příjem tolik nezohledňuje, zde rozhoduje hlavně hodnota věci, která je předmětem zástavy. Doba splácení je u tohoto typu půjčky delší a úroková sazba nižší, než-li u půjček bez zajištění.

Stále více se poslední dobou na trhu objevují půjčky typu Payday Loan „Půjčky do výplaty“ v objemu 500 - 5.000 Kč s dobou splacení do pár týdnů. Tento typ půjčky je poskytován rizikovým klientům – například žadateli, který má nízký příjem nebo vysoké splátky, případně čerstvý záznam v registrech dlužníků. Půjčka bývá obvykle s vyšší úrokovou sazbou pohybující se i několika set procent.

Nebankovní půjčky Adresa : http://pujcky.topfinanc.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: půjčky, půjčka
Uloženo: 02.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde