Shatsu Clothing - Automobilové oblečení

O nás
Shatsu vzniklo na konci roku 2009. Naším cílem je rozvinout naší malou automobilovou scénu tak, aby každý mohl dát najevo příslušnost k této kultuře, stejně jako je to běžné všude jinde. Bikeři, skejťáci, pankáči a všichni ostatní mají své značky, tak proč ne i my autaři?

Nikdy bychom nevěřili jak moc pozitivní ohlas naše snažení vyvolá a i když jsme se museli vypořádat s řadou problémů, v polovině roku 2011 jsme založili společnost Shatsu Clothing s.r.o., díky které můžeme naše plány a nápady rozvíjet naplno. Tohle všechno by se nepovedlo bez Vaší přízně a podpory a za tu jsme Vám srdečně vděční!

Blogy na Shatsu.cz
Kromě samotného oblečení budujeme i síť (nejen) automobilových blogů, které sjednocujeme pod naší doménou. Na začátku všeho byl náš blog 86ers.org, kde jsme od konce roku 2008 psali o Corollách AE86, které nám stojí před barákem. V naší síti najdete dále blog našeho kamaráda a výborného fotografa Ondry Kroutila, jehož fotky aut se každou chvílí objevují v řadě časopisů. To vše doplňují naše tři miniblogy Keep it Simple, Relax a Motion, kam dáváme vše, co najdeme na různých webech a s čím se musíme podělit s dalšími lidmi.

Pokud máte svůj blog, psaní Vás baví a myslíte si, že by se vyjímal na Shatsu.cz, tak neváhejte a napište nám!

Co vše nabízíme
Naše nabídka se nevztahuje pouze na zboží, které můžete vidět zde na webu. Kromě výroby a distribuce oblečení s automobilovou tématikou také nabízíme řadu služeb v oblasti designu a zakázkovou výrobu širokého sortimentu grafických produktů.

Naše nabídka zahrnuje mimo jiné:

Výrobu originálních designů pro obchodní společnosti, automobilové kluby, hudební kapely a další
Přípravy samolepek a polepů
Návrhy log, bannerů a dalších grafických prvků pro webové stránky
Naše designy jsme v případě výroby oblečení, samolepek a dalších schopni dodat jak samotné v elektronické podobě tak kompletně na klíč, již vytištěné na textilu. V případě bližšího zájmu nás prosím kontaktujte na mailu shop@shatsu.cz.

Zákazníci na Slovensku,


Pro zájemce ze Slovenska zařizujeme v současné době zastoupení naší značky přímo v Bratislavě. Kontaktujte nás prosím na výše uvedeném mailu a my Vám zašleme přehled zboží, které je možné zaslat od našeho distributora za přijatelnější poštovné v rámci SR. Zboží můžeme samozřejmě zaslat také přímo z Prahy, ale drahé poštovné a poplatky za převod peněz jednotlivá trika citelně prodražují. V takovém případě zákazníkům doporučujeme, aby se dohodli s kamarády a objednali více zboží najednou, aby se tak cena za dopravu mezi zákazníky rozvrstvila. Cena poštovného se pohybuje kolem 10€, poplatky se pak odvíjejí od ceníku jednotlivých bank. Např. ČSOB by měla nabízet převod do ČR za "normální" ceny, platit lze také pomocí Paypalu. Zboží můžeme zaslat do SR i na dobírku, ale radši ani nechtějte vědět kolik to stojí...

Rozměry triček podle velikostí
M - 50cm x 70cm
L - 55cm x 72cm
XL - 59cm x 75cm
XXL - 64cm x 75cm

Upozornění: Trika se po prvním vyprání mohou drobně srazit. Rozměry triček jiných značek se mohou drobně lišit. Pokud si nejste jistí, kterou velikost vybrat, napište nám!

Obchodní podmínky
Po odeslání objednávky zasíláme na uvedený e-mail potvrzení.

Zboží zasíláme Českou poštou do 5 pracovních dní od potvrzení objednávky. Veškeré zaslané objednávky jsou závazné.

V případě nevyzvednutí zásilky si vyhrazujeme právo v budoucnu dále nezasílat naše zboží těm zákazníkům, kteří jej nevyzvednou.

Způsob placení:
dobírkou po ČR - za poštovné účtujeme 90 Kč, které bude připočítáno k objednávce. Objednané zboží zašleme poštou a při převzetí toto zboží uhradíte v hotovosti na pobočce České pošty.

osobní odběr - zboží je možné po dohodě osobně převzít a hotově uhradit v Praze a jejím blízkém okolí. Při zvolení osobního odběru v objednávce Vás co nejdříve kontaktujeme za účelem dohodnutí místa a času, které Vám pro převzetí bude nejvíce vyhovovat.

Platba převodem na účet, službou Paypal a dalšími způsoby je možná po individuální dohodě. Zboží zasíláme po připsání částky na náš bankovní účet.

Záruční doba a Reklamace:
U veškerého zboží je záruční lhůta stanovena zákonem po dobu 24 měsíců. Reklamace se nevztahuje na závady způsobené nesprávným použitím a opotřebením. Kupující je povinnen dodané zboží zkontrolovat a v případě zjištěných závad informovat prodávajícího a domluvit se na možném řešení. Pokud by z naší strany došlo k chybě při odesílání zásilky (špatná velikost, barva atp.), bude zboží na naše náklady vyměněno, popřípadě vráceny peníze.

Zákonem stanovená lhůta k vyřízení reklamace je 30 dní. Budeme dělat vše pro to, abychom Vám při reklamaci vyhověli, bude-li to z naší strany možné.

Vrácení zboží:
V případě, že Vám zakoupené zboží nevyhovuje, máte možnost jej bez udání důvodu vrátit zpět. Vrácení je možné uskutečnit nejpozději do 14-ti pracovních dní od obdržení zásilky. Zboží nesmí jevit známky poškození či opotřebení. Pokud budete mít zájem zboží vrátit, kontaktujte nás, prosím, co nejdříve.

Bude-li zboží v pořádku, ihned vrátíme peníze převodem na účet nebo složenkou C (částka ponížena o poplatky České pošty). Vrácena bude pouze částka za zboží, nikoli poštovné.

Kontakt
V případě jakýchkoli nejasností nás, prosím, neváhejte kontaktovat. Rádi odpovíme na veškeré Vaše dotazy. Můžete nás kontaktovat na e-mailu shop@shatsu.cz a nebo na telefonním čísle +420 737 274 647.

Provozovatelem e-shopu je Shatsu Clothing s.r.o., IČ: 248 50 276 se sídlem v ulici Korunní č.p. 810/104, budova D, Praha 10. Společnost není plátcem DPH. Pozor, v sídle společnosti se nenachází kamenný obchod!
Shatsu Clothing - Automobilové oblečení Adresa : http://www.shatsu.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Shatsu,automobilová tématika,oblečení,clothing,jdm,touge automotive,dstroyr
Uloženo: 20.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde