Kvalitní papírové ručníky Merida

Papírové ručníky patří k nezbytnému hygienickému vybavení toalet firem a veřejných institucí. Společnost Merida, která se zaměřuje na produkci sanitárního zařízení a hygienických prostředků, má ve svém sortimentu kvalitní papírové ručníky a jejich zásobníky. Proč dát těmto ručníkům přednost před konkurenčními produkty?

Papírové ručníky Merida jsou k dostání kusově a v rolích. Jsou vhodné do soukromých firem s rozmanitým zaměřením, do škol, restauračních a ubytovacích zařízení, obchodních center i do veřejných institucí. Papírové ručníky mají mnoho předností - výborně suší, obslouží rychle mnoho lidí a jsou vhodné i do míst, ve kterých není možné nebo ekonomické použití elektronických vysoušečů. Papírové ručníky Merida jsou praktické a hygienické. Jejich prvotřídní kvalita je doložena ekologickým certifikátem.

Široký výběr papírových ručníků



Z jakých papírových ručníků můžete vybírat? Máte možnost výběru hned z několik velikostí a barev. U ručníků v rolích můžete volit mezi mini a maxi. Papírové ručníky jsou vyráběny jako jednovrstvé a dvouvrstvé. Vybrané jednotlivě skládané ručníky neboli utěrky jsou opět opatřeny certifikátem, který dokládá, že se jedná o ekologicky šetrný výrobek. Vyrábějí se jako recyklované i z kvalitní papírové celulózy. Jsou k dostání ve třech barvách, opět jako jednovrstvé a dvouvrstvé. Můžete je zakoupit v balení od třech do pěti tisíc kusů.

Co dalšího může Merida nabídnout? Společnost Merida dodává zásobníky na papírové ručníky, které jsou vyrobeny z moderního hladkého plastu, z elegantního nerezu nebo z nadčasové kombinace plastu a nerezu. Zásobníky na papírové ručníky Merida zvládne snadno doplnit opravdu každý. Všechny zásobníky vynikají svou praktičností, dlouhou životností a nenáročnou údržbou.

Další sortiment společnosti naleznete na adrese www.meridahk.cz.
Kvalitní papírové ručníky Merida Adresa : http://www.meridahk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: papírový ručník, papírové ručníky
Uloženo: 19.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde