BEZPEČNOST PRÁCE – OBRAŤTE SE NA PROFESI

BEZPEČNOST PRÁCE – OBRAŤTE SE NA PROFESIONÁLY
Známé rčení „Neznalost zákona neomlouvá“ platí pro jednotlivce i firmy. Orientovat se správně ve spleti různých nařízení, zákonů a jejich novel je však velmi složité. Vlastníte-li větší či menší firmu, jistě vám její řízení zabere spoustu času. K povinnostem zaměstnavatelů patří také bezpečnost práce (BOZP), která s sebou nese omezení rizik souvisejících s lidskou činností během pracovního procesu.
Nemáte-li v této oblasti dostatek zkušeností nebo vám schází čas sledovat právní změny v oblasti BOZP, spolehněte se na zkušené profesionály! Na webu CIVOP.cz se dozvíte veškeré potřebné informace o možnostech outsourcingu oborů Bezpečnost práce, ale i Požární ochrana či například Životní prostředí.
Chráníme vás při práci…
Náš tým poskytuje služby v oblasti BOZP již osmnáct let. Disponujeme tedy bohatou praxí, potřebnými znalostmi a odborným know-how. Mezi naše stálé klienty patří různé firmy a organizace – od nejmenších administrativních firem až po největší průmyslové podniky v ČR. Pobočku jsme zřídili také u našich nejbližších sousedů, na Slovensku.
Portfolio služeb…
Bezpečnost práce a ochrana zdraví při práci vyplývá ze zákona. Je ale těžké perfektně se v dané oblasti orientovat. My to spolehlivě zvládneme za vás. Postaráme se o vyhledávání a prevenci rizik, včetně zpracování potřebné dokumentace. Zajistíme vypracování systému poskytování ochranných pracovních prostředků či pravidelnou aktualizaci důležité dokumentace. K portfoliu našich služeb patří také řešení problematiky pracovních úrazů (směrnice, hlášení…).
Součástí služeb BOZP je také provádění ročních prověrek bezpečnosti práce, řešení povinností v oblasti hygieny práce, zmapování bezpečnostního značení apod. Na základě individuální domluvy s klientem provádíme rovněž pravidelná školení zaměstnanců z oblasti BOZP. Během výuky využíváme moderní a zajímavé metody, včetně e-learningu.
Maximálně spokojený zákazník…
Náš profesionální tým, složený z více než sedmdesáti zaměstnanců, klade důraz na maximální spokojnost klientů, vstřícné jednání a na dodržování předem sjednaných termínů. Vážíme si všech zákazníků – a těšíme se na nové klienty. S námi se v záplavě nařízení, předpisů a novel z oblasti BOZP rozhodně neztratíte!
BEZPEČNOST PRÁCE – OBRAŤTE SE NA PROFESI Adresa : http://www.civop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bezpečnost práce, bozp, požární ochrana
Uloženo: 16.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde