COMPLEX s.r.o. - Úklidové služby Praha

PRAVIDELNÝ I GENERÁLNÍ ÚKLID NA POPTÁVKU
První pohled, kterým zhodnotíme interiér kanceláře či budovy, bývá obvykle nejdůležitější. Vstoupíme-li do uklizených a pečlivě udržovaných prostor, ihned se pozitivně naladíme a cítíme se příjemně. Pak i složité jednání může proběhnout ve vstřícnější atmosféře. Hezky cítit se potřebujeme jak při práci v kanceláři, tak i v přilehlých prostorách. Pomocnou ruku při úklidu vám, v Praze a okolí, nabízí profesionální a zkušená úklidová firma COMPLEX, s.r.o. Úklidové služby šijeme všem zákazníkům „na míru“ – podle jejich konkrétních přání a potřeb.
Práce nám jde od ruky…
Jsme flexibilní, spolehlivý a vstřícný tým, který v oboru úklidových služeb působí už více než dvacet let. Naše úklidová firma je vám k dispozici čtyřiadvacet hodin denně – sedm dní v týdnu - znáte jiné úklidové firmy s takovou nabídkou? Portfolio kvalitních služeb, které zákazníkům poskytujeme, je velmi rozsáhlé. Spolehlivě zajistíme komplexní úklidové služby kanceláří, hal a venkovních prostor. Ať už se jedná o menší firmy nebo větší administrativní komplexy.
Pro příjemné prostředí…
Kompletní úklid zahrnuje i další doplňkové služby, které si klient může objednat. Součástí profesionálního servisu je například nákup a doplňování hygienických potřeb, odvoz odpadu, skartace dokumentů apod. Perfektně se postaráme také o venkovní prostory, včetně péče o zeleň či trávník. Vše záleží na individuální domluvě s každým zákazníkem. Ostatní úklidové firmy nenabízejí tak široké spektrum služeb jako specializované týmy naší společnosti.
Pro krásný výhled…
Náš tým se postará také o jednorázové nebo pravidelné mytí oken, rámy a parapety nevyjímaje! Okna a další skleněné plochy samozřejmě umýváme a čistíme tak, aby nedošlo k poškození skel, malby či znečištění podlahy. Používáme pouze šetrné, a ekologicky i zdravotně nezávadné čisticí prostředky. Garantujeme také pečlivé mytí oken ve výškách a obtížně přístupných místech.
Ani smítko…
Podstatnou součástí vybavení každého interiéru jsou i kvalitní koberce. Jejich dokonalou údržbu rovněž můžete nechat na našich zkušených pracovnících. Čištění koberců provádíme unikátní metodou – pomocí šetrného a účinného aktivního mikrovlákna. Objednat si u nás můžete i čištění koberců kotoučovým strojem nebo klepačem Rainbow. Záleží na vašem výběru…

COMPLEX s.r.o. - Úklidové služby Praha Adresa : http://uklid.complexsro.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: úklidové firmy
Uloženo: 16.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde