Autokosmetika Nerta dle vašich představ

Využijte nabídky hygienických potřeb od společnosti IMPEX Trading. Nabízíme vám výrobky vysoké kvality, lákavé ceny i pestrou nabídku produktů. Kontaktujte firmu IMPEX Trading a pořiďte si hygienické potřeby dle vašich potřeb za přijatelné ceny. Využijete je na mytí automobilů a na osobní hygienu domácím i průmyslovém prostředí.
Pořiďte si kvalitní autokosmetiku NERTA
Co všechno vám nabízím autokosmetika Nerta? Pro každý typ myčky si můžete vybrat z čistících prostředků pro kompletní proces. Spolehlivě omyjete karoserie i autopolachty dle ES č. 1907/2006, kde nejsou zapsané jako žíravé. To znamená, že na lak a další materiály nepůsobí škodlivě. Dopřejte vašemu vozidlu bezpečnou autokosmetiku Nerta.
Sháníte hygienické potřeby? Tak to se obraťte na společnost IMPEX, která je autorizovaným distributorem TORK. TORK je jedním z největších výrobců hygienických systému v Evropě. Na co všechno můžete využít hygienické potřeby značky Tork? Jsou vhodné pro úklid, čištění i hygienu na veřejných toaletách. Pořiďte si je i do zařízení zdravotnických či stravovacích nebo do všech oblastí průmyslu.
Autokosmetika Nerta dle vašich představ Adresa : http://www.impex.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Hygienické potřeby, Autokosmetika
Uloženo: 16.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde