Jak probíhá změna dodavatele elektřiny

Změnu dodavatele elektřiny lze dnes provést z prostředí domova, nemusíte vůbec nikam chodit. Prvním krokem je nutnost vyplnit formulář. Zadáte data, systém vše spočítá a sám vybere nejvýhodnějšího dodavatele pro Vás.

V případě zájmu formulář odešlete a ozve se Vám telefonický operátor. Ten potvrdí Vaši objednávku a zašle smlouvu emailem. Ty si doma pohodlně vytiskněte, podepište a zašlete poštou zpět. Jedinné náklady na samotnou změnu dodavatele tedy budou náklady na poštovné (pár korun).

Podepsané smlouvy následně zpracujeme a odešleme dodavateli. Mimo jiné za Vás vyřídíme i výpověď u stávajícího dodavatele, výpovědní lhůta je tři měsíce a začíná běžet dnem, kdy od Vás obdržíme podelsanou smlouvu. 14 dní před započetím dodávek od nového dodavatele obdržíte rozpis záloh.

Nemusíte se ničeho bát, změna opravdu nic nestojí a je velmi jednoduchá. Na všechny otázky najdete odpověď na našem webu, případně Vám je zodpoví telefonický operátor. Jak postupovat při podepisování smlouvy se dozvíte z příručky, která Vám bude také zaslána.
Jak probíhá změna dodavatele elektřiny Adresa : http://zmendodavateleelektriny.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: změna dodavatele elektřiny
Uloženo: 15.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde