V roce 2012 přišly změny DPH

S lednem 2012 přišlo o spousty změn a novelizací v zákonech. Je tomu i platby DPH ve stavebnictví 2012. Více jak 73 % malých stavebních firem na novou úpravu není připraveno. Kontaktujte proto společnost AT Consult HK, kde vám nabízíme služby bezchybného přechodu na novou úpravu. Využijte služeb zkušeného poradce s 16 letou praxí. Obraťte se na nás, ať už jste z Hradce Králové či Pardubic,s námi novou úpravu lehce zvládnete.
Co je za změny DPH ve stavebnictví 2012? Jde o budovy a jejich výstavbu, změnou prošly i inženýrské stavby včetně developerů či specializování stavební práce.
Nenechte si naúčtovat pokutu
Doporučujeme vám daňového poradce Hradec Králové Ing. Rakovského. Ten si ví rady s přenesením daňové povinnosti na stavební nebo montážní společnost. Další změnou DPH ve stavebnictví 2012 je povinnost vést přesnou daňovou evidenci. To je pro daňové účely, důležité však je i místo plnění. Mezi další služby společnosti AT Consult HK patří i poradenství v oblasti vedení daní. Svěřte se do rukou odborníků, nabízíme vám daňové poradce pro Hradec Králové i Pardubice.

V roce 2012 přišly změny DPH Adresa : http://www.atconsult.cz/danovy-poradce-libor-rakovsky
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Daňový poradce Hradec Králové, DPH ve stavebnictví 2012
Uloženo: 15.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde