Ochranné pomůcky od hlavy až po patu

Hledáte kvalitní ochranné pracovní pomůcky? Tak to jste právě trefili do černého. U nás sežnete ochranné pracovní oděvy, které zamezí mnohým úrazům. Proč si je pořídit právě u nás? My vám nabízíme kvalitní výrobky za nízké ceny, můžete se spolehnout na expresní doručení či náhradní možnost plnění. Oblečte se do práce u nás.
S bezpečností práce je spojená i správná obuv. POřiďte si pracovní obuv Panda. Ta se vám hodí do dílen i průmyslu. Boty obsahují antistatický a protiskluzový podešev, který vás chrání při pohybu v ropných hmotách. Můžete si vybrat pracovní obuv Panda ve variantě kotníkové, nízké či sandálové.
Vzdušná pracovní obuv
V našem sortimentu naleznete kvalitní pracovní sandále. Jejich předností je, že absorbují pot. Věřte, že s nimi budete bezpečně i pohodlně pracovat. Dopřejte si pracovní sandále od nás? Protože špičkově tlumí energie i otřesy na patě a také mají antistatický a protiskluzový podešev. Nabízíme vám pracovní sandále v dámském i pánském provedení. Zdraví je to nejdůležitější, co člověk v životě má, myslete na to i vy a pořiďte si pracovní ochranné pomůcky ještě dnes.
Ochranné pomůcky od hlavy až po patu Adresa : http://www.pracovni-pomucky.com/pracovni-obuv/pracovni-sandale.htm
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Pracovní obuv Panda, Pracovní sandále
Uloženo: 15.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde