Domovní výtah pro komerční účely a veřej

Společnost TRIPLEX byla založena v roce 1994. Tři společníci jako jediní zaměstnanci začali pracovat na systému servisních služeb pro osobní a nákladní výtahy. Dnes je firma Triplex stabilní společností s velkým výrobním a technickým zázemím. Společnost je zkušeným profesionálem ve svém oboru. Společnost pracuje bez zahraničního kapitálu a je vedena českým managementem.

Dnes ke klasickým osobním výtahům, které dodáme v žádaném provedení a kvalitě, můžeme přiřadit malý typ výtahu neboli zdviže. Tímto inovačním krokem můžeme u nás nabídnout levnější a lehkou technologii výtahu. Toto kompaktní zařízení nazýváme „Domovní výtah ©“ a v současné době se můžeme pochlubit více než třemi stovkami různých instalací. Cena instalace takového domovního výtahu může být shodná s pořízením nového osobního automobilu malé nebo střední třídy.

Domovní výtahy



Objekty do čtyř podlaží se zdvihem do 12 metrů jsou maximální výškou pro instalaci našeho malého domovního výtahu. Tento malý výtah je v mnoha ohledech přizpůsoben pro Váš nový byt, bytový dům, RD nebo vilu. Výsledkem instalace je snadná doprava osob mezi podlažími malým výtahem vyrobeným podle Vašich představ. Ideální řešení spojené s architekturou objektu.

Toto řešení je opravdu kombinací kvality a spolehlivosti při využití minimálního stavebního prostoru a za nižší pořizovací náklady proti klasickému výtahu. Řada výrobků TRAVEL IPB 300© zahrnuje typovou řadu pro montáž do zděné šachty nebo pro montáž do samonosné ocelové konstrukce. Vertikální doprava domovním výtahem je také často realizována v budovách veřejných a budovách občanského vybavení. Tento Domovní výtah© je tedy také určen pro komerční účely a veřejně přístupné stavby.

Unikátní zařízení TRAVEL IPB 300© je opatřeno ES certifikátem typu a řídí se příslušným ustanovením ČSN. TRAVEL IPB je lehký a subtilní dopravní prostředek pro vertikální pohyb osob do maximální nosnosti 300kg. Zařízení může přepravovat i náklady v jiném typovém provedení o nosnosti do 500kg.

Design kabin a technické vybavení se mohou v jednotlivých aplikacích od sebe lišit. Při návrhu a zpracování výtahu vždy vycházíme z požadavku architekta nebo investora.

Více informací naleznete na www.triplex.cz
Domovní výtah pro komerční účely a veřej Adresa : http://www.triplex.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: výtah, výtahy, domovní výtah, domovní výtahy, triplex, výtahy triplex
Uloženo: 13.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde