Společnost KTR nabízí špičkové spojky

Funfování stroje bez jakýchkoliv oprav je sen každého majitele. To se odvíjí od toho, jak kvalitně je navržen a jaké jsou jednotlivé součástky v něm. Zejména bychom měli dbát na kvalitu nejvíce namáhaných dílů. Které to většinou jsou? Samozřejmě strojní spojky. Proto vám nabízíme perfektní čepové a přírubové spojky. Vyrábí je pro vás společnost KTR.
U nás seženete přírubové spojky BoWex. Ty jsou torzně tuhé. Jsou vhodné pro všechny motory s výkonem do 500 kW. Přírubové spojky se uplatní zejména v mobilní hydraulice. Je to díky svému řešení a nenáročné údržbě. Můžete se spolehnout i na dlouhou životnost a to díky precizní německé kvalitě.
Vlastníte náročnější stroje? Dopřejte si torzně pružné spojky a to čepové spojky. Ty jsou určené pro kroutící moment 5 000 - 215 000 Nm. Čepová spojka je velmi odolná proti roztržení. Montáž je velmi snadná. Může za to radiální montáž na hnací i hnané straně. Zapomeňte na věčné opravy strojů, pořiďte si kvalitní čepové a přírubové spojky přímo od výrobce.
Společnost KTR nabízí špičkové spojky Adresa : http://www.spojky-ktr.cz/zubova-spojka-bowex-fle-pa
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Přírubové spojky, Čepová spojka
Uloženo: 08.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde