Dávkovače mýdla Merida

Společnost Merida představuje unikátní dávkovače tekutého mýdla. Společnost, která má bohaté zkušenosti, působí již nějaký pátek na českém trhu. Z jejího bohatého sortimentu mohou vybírat všechny firmy a instituce. Nabízí především hygienické prostředky, do nichž samozřejmě patří i dávkovače mýdla. V čem jsou dávkovače mýdla Merida tak unikátní?

Dávkovače mýdla Merida



Dávkovače mýdla mají široké možnosti využití. Hodí se do soukromých firem i do veřejných institucí. Najdou své využití v obchodních centrech, hotelech, restauračních zařízeních i na úřadech ve státní správě. Je jen na vás, který dávkovač tekutého mýdla si vyberete. Volte ho nejen podle materiálu a ceny. Vybírejte ho tak, aby dokonale ladil s interiérem koupelny. A jaké dávkovače mýdla může Merida svým zákazníkům nabídnout?

Plastové dávkovače Merida



Můžete vybírat z plastových a nerezových dávkovačů. Nadčasovou novinkou jsou dávkovače Merida z nové kolekce, které mají atypický tvar a jsou vyrobeny z kombinace elegantního tmavého plastu a kovu. Výhoda plastových dávkovačů je především v jejich nižší ceně. Jsou k dostání v jednoduchém bílém provedení. Na výběr máte z dávkovačů pěnového a tekutého mýdla. Všechny plastové dávkovače tekutého mýdla jsou doplněny průsvitným plastem. Snadno tak zjistíte, kdy mýdlo dochází a je ho potřeba ho doplnit.

</2>Nerezové dávkovače mýdla Merida

Nerezové dávkovače tekutého mýdla jsou opravdu elegantní. Vyrábějí se v matném a lesklém provedení, takže je můžete bez obtíží sladit s interiérem koupelny. Jejich velkou předností je, že jsou maximálně odolné, testované až na jeden milion dávek. Můžete vybírat ze stojánkových, nástěnných a svislých dávkovačů mýdla. Stejně jako plastové dávkovače jsou ty nerezové vybaveny okénkem pro kontrolu množství mýdla. Všechny dávkovače mýdla značky Merida jsou velmi kvalitní, odolné, vyrobené v moderním designu a prakticky uzamykatelné na klíč.

Více informací naleznete na www.meridahk.cz
Dávkovače mýdla Merida Adresa : http://www.meridahk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dávkovače mýdla, dávkovač tekutého mýdla, nerezové dávkovače mýdla, plastové dáv
Uloženo: 07.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde