Proč jsem spokojená s batohy od Topgalu

Zjištění, že moji desetiletou dceru občas pobolívají záda, bylo překvapující. Jakmile jsem ale viděla, kolik sešitů, učebnic a pomůcek musí do školy nosit, pochopila jsem. Studentské batohy jsou neúměrně přetěžované, stejně jako síly malého studenta. Řekla jsem si dost!

V první třídě jsme vybírali školní batohy pečlivě. To jsme ale ještě s manželem nevěděli, jak moc věcí si dcera bude do školy nosit. Učebnice si děti nesmí z absurdních důvodů nechávat ve škole, takže je dennodenně Lucinka přináší domů a ráno zase do školy.

Řekli jsme si s manželem, že nejlepší studentské batohy jsou ty, které ulehčí každodenní břemeno. Nakonec jsme se tedy rozhodli zkusit internet.

Intenzivně jsme hledali značku, která je především osvědčená - a narazili jsme na eshop http://www.topgal.cz/. Kromě anatomicky tvarovaných zad, o něž nám šlo v první řadě, mají studentské batohy od Topgalu reflexní lemování – díky němu bude Lucka viditelnější pro řidiče na přechodu. Batoh jsme hned objednali a čekali jsme, jestli Lucku záda přestanou bolet.

Díky lepšímu rozložení a prostornosti batohu nakonec problémy se zády polevily. Dcera si oblíbila i originální vzhled tašky, a tak jsme se rozhodli ji k narozeninám dát další věci od Topgalu. Naštěstí Topgal prodává také doplňky jako penály, zástěrky na výtvarnou výchovu nebo boxy na svačinku, které zejména ocením já jakožto matka. Chcete svým dětem udělat radost s originálním batohem, který je pro jejich záda navíc prospěšný? Nevíte, kde nakupovat pěkné doplňky do školy? Zkuste navštívit eshop Topgal. Vřele odporučím. Koukněte se přímo zde na studentské batohy. http://www.topgal.cz/batohy/studentske/

Proč jsem spokojená s batohy od Topgalu Adresa : http://www.topgal.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: studentské batohy, školní batohy
Uloženo: 17.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde