Zážitky jako dárek - Esennce

Sháníte originální dárek? Vyzkoušejte zážitky jako dárek.
Obdržíte dárkový certifikát s vlastním oslovením a podpisem zabalené v dárkové krabičce. Doručení možné DPD do druhého dne či osobní odběr ihned v Praze či rozvoz Messengerem po Praze.

Zážitky jsou adrenalinové, relaxační, automobilové, vhodné jako dárky pro muže či pro ženy, pro děti. Skvěle se hodí jako dárky k výročí či jako svatební dary pro novomanžele.

Co všechno můžete darovat za zážitky? Adrenalinové zážitky, jízdy Hummer, vyhlídkové lety, pivní lázně, lety balonem, pivní víkendy, jízdy Ferrari a mnoho dalších zážitků.

Mezi oblíbené adrenalinové zážitky patří zorbing. Zorbing vznikl v roce 2000 na Novém Zélandu. Zorbing je průhledná SPHERA koule vyrobena ze speciálního PVC s průměrem 2,5 – 3,6 metru a hmotností 60 – 90 kilogramů. Uvnitř velké koule je upevněna pomocí malých lanek ještě jedna menší koule. Dovnitř se nalézá tunelem. Uvnitř se připoutáte a pak už se jen kutálíte ze svahu dolů a střídavě sledujete nebe a zem. Při zážitku zorbing můžete dosáhnout až 50 km/h. Na konci zážitku se bezpečně zastavíte díky protisvahu.

Zorbing není vhodný pro osoby s epilepsií, s poruchami oběhového systému a ženy v těhotenství. Osoby mladší 18-ti let musí mít souhlas zákonného zástupce. Výška účastníka je 140 – 200cm a váha 35 – 95 kg.

Zažijete úžasnou zábavu a darujte adrenalinové zážitky jako dárek. Zorbing je bezpečný adrenalinový zážitek určený pro dvě osoby, přijďte si ho tedy užít s kamarádem, kamarádkou či přítelem/přítelkyní.

Máte rádi adrenalin? Nebo máte v rodině nebo v okruhu svých známých někoho, kdo je milovník adrenalinu a v blízké době bude slavit narozeniny, svátek nebo nějakou jinou slavnostní událost? Udělejte mu radost a darujte originální dárky – adrenalinové zážitky. Nabídka adrenalinových zážitků např.: bungee jumping, zorbing, tandemový seskok padákem je pravdu bohatá.



Zážitky jako dárek - Esennce Adresa : http://www.esennce.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zážitky, zážitkové dárky, zážitky jako dárek, adrenalinové zážitky
Uloženo: 17.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde