Jsou dřevostavby výhodné?

Dřevostavbou získáte možnost bydlení podle vlastních představ za příznivou cenu. Nový rodinný dům, úspora energie a nízké náklady na bydlení. To jsou nejčastější požadavky, které zájemce o nový dům stavební firmě předkládá. Velmi častou odpovědí stavebních firem je nabídka dřevostaveb v nízkoenergetickém provedení. Podívejme se, zda jsou nízkoenergetické domy skutečně tak výhodné a co vám může stavební firma nabídnout.
Ceny dřevostaveb
První, o co se zájemce při poptávce po novém rodinném domě zajímá, je cena domu. To je pochopitelné, ale cena by neměla být jediným rozhodujícím prvkem. Přesto lze říci, že pokud se obrátíte na stavební firmu, která má v oboru výstavba dřevostaveb a bungalovů dlouholeté zkušenosti, zjistíte, že jsou dřevostavby levné, tedy že rodinné domy lze postavit levněji než konvenční dům. V současné době je velice oblíbené bydlení v bungalovu. Tyto přízemí dřevostavby jsou častou volbou starší generace stavebníků, ale bungalovy jsou také bezpečné domy pro rodiny s dětmi. Výhodou bungalovu je také bezbariérový přístup do domu a spojení s okolím přes francouzské okno.
Jak vybírat stavební firmu?
Výběr stavební firmy, která bude výstavbu dřevostavby realizovat, je velmi důležitá. Při výběru dodavatele jsou důležité zkušenosti stavební firmy. Ptejte se, zda nabízí rodinné domy na klíč, tedy zda dokáže zajistit projekt, stavební povolení, stavební dozor atd. Zeptejte se, zda je možné stávající projekt upravit podle vašich přání (ideálně má vlastního projektanta). Zajímejte se o to, zda nabízí rodinné domy se zárukou a zda nabízí pozáruční servis. A pokud nemáte čas pátrat a porovnávat všechny nabídky, nechte si poradit. Naším tipem je zkušená stavební firma SPIRAX, která nabízí rodinné domy na klíč, nízkoenergetické dřevostavby všech typů i bungalovy. Domy se zárukou tří let.
Výhody dřevostaveb
Jak nám stavební firma Spirax s.r.o. potvrdila, výhoda dřevostaveb spočívá v tom, že se jedná o téměř bezúdržbový rodinný dům, který díky dvěma topným systémům a vynikajícím izolačním vlastnostem, nabízí velmi nízké náklady na provoz. Jedná se tedy o nízkoenergetické rodinné domy, které díky štíhlosti obvodových stěn dokáží nabídnout větší obytnou plochu. Rodinné domy ze dřeva lze stavět celoročně a klienti oceňují rychlost výstavby dřevostaveb, navíc použitá technologie umožňuje okamžité nastěhování do novostavby. Výstavba domu probíhá bez použití těžkých mechanismů, což přispívá ke skutečnosti, že jsou dřevostavby levné. Navíc nabízejí téměř neomezené možnosti designu jak v interiéru, tak v exteriéru a novostavby jsou realizovány skutečně na přání, do nejmenších detailů. Dřevostavby lze realizovat také jako oblíbené rodinné domy na klíč.
Dřevostavby na klíč
Zkušená stavební firma, která nabízí montáže dřevostaveb a rodinné domy na klíč zvládá veškeré stavební obory, jako je pokrývačství, klempířství, tesařství, stavba krovů, pokládka střešních krytin a provedení izolace domů a střech. To je skutečně široká škála služeb a postavit kompletní dřevěný rodinný dům představuje také zrealizovat rozvody elektroinstalace, vody a odpadů, včetně připojení na inženýrské sítě. Komplexní dodávka a montáž dřevěného rodinného domu na klíč obsahuje také osazení předměty sanitární techniky jako jsou baterie, umyvadla, WC, vana nebo sprchový kout, veškeré obklady a dlažby, podlahové krytiny a zajištění vytápění domu: kotel, radiátory, případně podlahové elektrické topení. Veškeré stavební práce a zařízení dřevěného domu na klíč jsou součástí kompletní dodávky dřevostavby. Obraťte se na zkušenou stavební firmu a nechte si postavit nízkoenergetický rodinný dům na klíč. Vyslovte svá přání, využijte konzultace zdarma a krásný nový rodinný dům můžete být Váš, ať už si budete přát kdekoliv v ČR. Znáte výhodnější nabídku?

Jsou dřevostavby výhodné? Adresa : http://www.spirax.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dřevostavba, dřevostavby, rodinné domy, domy na klíč, bungalov, bungalovy
Uloženo: 09.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde