Ozdobte vaše nehty originálním zdobením

Zdobení nehtů je hotová věda. Ozdobit nehty tak, aby vypadaly opravdu efektně, neumí každý, na to je třeba mít výtvarný cit, smysl pro detail a také zručnost. Mnozí z nás mají výtvarné nadání a dokáží sladit barvy či tvary k sobě, ale ne všichni by dokázali vymyšlený vzor aplikovat na nehty.

V oblasti zdobení nehtů nebo také nail art je stále něco nového. Aby si každá žena mohla vybrat takové zdobení, aby byly její nehty vždy originální a jedinečné, je zapotřebí mnoha různých technik zdobení a také zdobících prvků. Internetový obchod MagicNails.cz vám nabízí opravdu velmi rozsáhlý sortiment zdobení na nehty pro profesionální i domácí použití. Zdobení lze aplikovat na přírodní nehty a samozřejmě je možné je použít i na dekoraci pro umělé nehty.

Gelové nehty se pro zdobení připraví velmi jednoduše, stačí nanést podkladový a modelovací UV gel, do kterého potom usadíme vybrané zdobící prvky, a po vytvrzení v UV lampě pokračujeme v modeláži dál jako obvykle. Co je možné ke zdobení použít? Nehty lze dekorovat mnoha druhy nálepek. Na www.magicnails.cz můžete vybírat ze širokého sortimentu samolepek a 3D nálepek. Dále můžete na nehty nalepit různě barevné či lesklé kousky folií, střípky, kamínky či glitry.

Velmi zajímavé jsou dekorace z Fimo hmoty. Na výběr máte různě barevné kytičky, motýlky či zdobení ve tvaru ovoce. Oblíbené je zdobení na nehty ve tvaru hvězdiček, kytiček, srdíček či slziček. K nejnovějším metodám zdobení patří aplikace sušených květů, štrasových kamínků či holografických nití. Absolutním hitem letošního roku se staly transparentní folie. Jejich vzor se snadno přenese na nehty a vytváří na nich neopakovatelné efekty. Zabrouzdejte i vy do internetového obchodu MagicNails.cz a vyberte si zdobení na nehty podle vašeho vkusu.

Ozdobte vaše nehty originálním zdobením Adresa : http://www.magicnails.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 08.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde