Hotel Fontána – ubytování Přelouč

Chcete vyrazit na dovolenou nebo na víkend do východních Čech a nevíte, kde se ubytovat? Chystáte se na služební cestu nebo byste rádi zorganizovali pracovní schůzku v příjemném prostředí? Zvolte si hotel Fontána, který nabízí ubytování v Přelouči. Získáte tak maximální komfort za přijatelnou cenu i s bohatým sortimentem doplňkových služeb.

Hotel Fontána Přelouč



Hotel Fontána Přelouč disponuje kapacitou sto lůžek. Můžete vybírat z ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Pro rodiny s dětmi nechybí ani možnost přistýlky. V hotelu Fontána o vás bude vždy skvěle postaráno. Kromě standardního ubytování nabízí hotel i zajímavé pobytové balíčky, které můžete využít buď sami, nebo jimi obdarovat své blízké.

Ubytování v Hotelu Fontána Přelouč je propojeno s restaurací, ve které můžete ochutnat tradiční česká jídla i pokrmy z mezinárodní kuchyně. Restaurace je otevřena nejen pro zákazníky hotelu, ale i veřejnosti. Hotel Fontána, který poskytuje nejen ubytování v Přelouči nadchne vysokou úrovní a kvalitou služeb i profesionálně vyškoleným personálem. Hotel Fontána můžete využít nejen k odpočinku, slouží i k pořádání nejrůznějších firemních a gastronomických akcí či konferencí.

Ubytování Přelouč



Přelouč patří mezi klidné, turisty málo vyhledávané lokality. Ubytování v Přelouči je proto cenově dostupné a přístupné každému.Hotel Fontána nabízí zároveň luxus a klidné zázemí, které je kombinováno s bohatými možnostmi sportovního či kulturního vyžití. Fontána hotel Přelouč je zde pro každého, kdo touží po relaxaci a odpočinku, ale zároveň se nechce vzdalovat desítky kilometrů od civilizace.

V hotelu Fontána nejsou výjimkou svatby, školení nebo rodinné oslavy. Hotel pro vás zajistí ubytování i stravování. Svatebčané, oslavenci i účastníci školení mohou využít rozsáhlé prostory hotelu. Nechybí ani jednací místnosti a salónky, které dodají intimní atmosféru a zpříjemní váš pobyt.

Hotel Fontána – ubytování Přelouč Adresa : http://www.fontana-prelouc.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hotel Přelouč, ubytování Přelouč, hotel, ubytování, restaurace Přelouč, Přelouč,
Uloženo: 08.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde