Krásné rty To Go

Počátkem roku 2012 nabízí Beautycycle nový LED svítící lesk na rty s integrovaným zrcátkem. Přírodní lesklé rty kdykoliv a kdekoliv: Nový Beautycycle Light Up Lip Gloss je ideální k „doretušování“ make-upu snadno a rychle. S použitím zrcátka a LED světla integrovaného do trubičky může tento lesk na rty výborně sloužit i ve špatných světelných podmínkách.

Přes den v kanceláři, při nakupování nebo při vychutnávání si nápoje ve večerních hodinách: Líčení rtů je samozřejmostí pro mnoho žen. Zatímco podkladový a oční make-up se obvykle používá pouze jednou ráno, make-up rtů potřebuje „opravit“ více než jednou denně. Podle průzkumu návyků žen při líčení, provedeného firmou beautycycle, asi 40 procent všech žen neopustí svůj dům bez produktu péčujícího o jejich rty, jako je např. lesk na rty, z tohoto důvodu. To není překvapení pro maskérku und beautycycle expertku Carenu: „Aplikace lesku na rty je pěkný a snadný způsob, jak obnovit celý make-up. Moderní ženy očekávají dobré make-up produkty, aby v jejich hektickém každodenním životě vypadaly krásně leč přirozeně. „

Amway - svítící lesk na rtyBeautycycle splňuje tento požadavek rozšířením své produktové řady novým leskem na rty: beautycycle Light Up lesk na rty s integrovaným světlem a zrcátkem umožňuje snadno obnovit make-up kdykoliv a kdekoliv. „Ať už je to před zasedáním na svém psacím stole nebo hned po polední přestávce: díky těmto vlastnostem je možné aplikovat přirozeně vypadající make-up i bez denního světla, “ říká Carena Zuleger. Podle maskérky tento nový lesk na rty od beautycycle je ideálním společníkem zejména pro pracující ženy: „Když se všechno stane hektickým, není čas na obnovu make-upu – to ovšem může být rozhodující kritérium úspěchu. Dobrý vzhled ovlivňuje váš profesní úspěch: nenápadný make-up, který klade důraz na přirozenou krásu ženy zvyšuje ženské sebevědomí, a tím pádem i úspěch „.

Mít správný make-up je nezbytné nejen pro vaši kariéru, ale i pro soukromý život. To není vždy snadné. „Široké spektrum odstínů mate ženy a dělá je nejistými,“ říká naše expertka na krásu. Beautycycle Light Up lesk na rty má pro toto také řešení: dodává se ve třech odstínech, a proto nabízí dostatečný, ale zvládnutelný rozsah barev – pro každý typ pleti a pro každou příležitost. Beautycycle expertka Zuleger doporučuje: „Ženy s výrazným očním make-upem by měly zvolit nenápadnou barvu rtů, např. Light Up Lip Gloss barvy Champagne. Tato barva vypadá nádherně na každý typ pleti a je ideální pro jemný a přirozený denní make-up. “
O Beautycycle

Beautycycle od Amway je péče o pleť a kosmetické řady pro ženy, které preferují jednoduchý a přírodní produkty, kdy jejich vlastní krása je zahrnuta. Produktová řada je inspirována sílou přírodních živlů. Beautycycle produkty péčující o pleť se soustřeďují na individuální potřeby různých typů pleti a nabízí prvotřídní kompletní řešení pro ženy, kteří nepovažují péči o pokožku a kosmetiku za luxus.
O Amway

Amway jednou z předních světových společností přímého prodeje. Amway je zastoupena ve více než 50 zemích. Celkový obrat firmy v roce 2010 byl o 9,2 miliardy amerických dolarů. Amway má více než tři miliony nezávislých podnikatelů. Portfolio se skládá z 450 kosmetických a wellness výrobků a výrobků pro domácnost prodávaných výhradně nezávislými podnikateli Amway.
Krásné rty To Go Adresa : http://napis-clanek.cz/produkty/krasne-rty-to-go/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Amway, Beautycycle, LED svítící lesk,Light Up Lip Gloss, make-up
Uloženo: 01.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde