Není balení jako balení

Jako výhradní dovozce v Čechách i na Slovenku, firma Nedpak Packaging, s.r.o. zajišťuje komplexní dodávky a následný servis automatických, poloautomatických a manuálních sáčkovacích impulsních strojů. Systémy dávkovacích vah, strojů balících do teplem smrštitelné fólie pro jednotlivá i skupinová balení, ovinovací stroje a dodávky balících materiálů.

Několik příkladů toho, co na webu najdete
Prodáváme nejen nové stroje, ale také stroje takzvaně z druhé ruky, které jsou repasované a je na ně poskytována záruka. Nejvyšší evropská kvalita, spolehlivost a přesnost strojů je nesporně dána dlouholetými zkušenostmi předních dodavatelů, jako jsou značky AUTOMATED PACKAGING SYSTÉM, AVC, C-ONE, HERMA, INTROPACK, KRAUS Maschinenbau a další.
Máme dlouholeté zkušenosti s distribucí a prodejem balících technologií v Nizozemí a naším mottem je být odborným, kvalitním a spolehlivým partnerem našich klientů.

Na závěr
Pokud budete potřebovat využít např.: balení do fólie, váhové dávkování, vkládání a etiketování nebo tisk a kontrolu kódů, neváhejte a kontaktujte nás. Veškeré kontakty a užitečné informace získáte na webu www.nedpak.cz.

Není balení jako balení Adresa : http://nedpak.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: balení, automatické, poloautomatické, manuální, teplem smrštitelné, fólie, váhy,
Uloženo: 25.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde