Arkov – přední prodejce ložisek v České

Ložiska patří mezi vyhledávané strojní součásti. Ačkoli je trh zásoben produkty světových výrobců, jako jsou SKF, KINEX, ZKL nebo INA, tak i ložiska se často stávají cílem padělatelů. Prvotřídní kvalitu použitých materiálů, dokonalou konstrukci a další výhody spojené s originálními ložisky dokáže zajistit pouze certifikace prodejce ložisek.

Mezi přední prodejce ložisek na území České republiky se řadí firma Arkov, spol. s r.o., která disponuje bohatým sortimentem ložisek od již výše zmíněných značek. Nabízí ložiska různých typů, provedení a velikostí. Kromě samotných ložisek můžete v její nabídce vybírat i z dalších strojních součástí.

Ložiska ve dvou základní kategoriích


Arkov nabízí ložiska ve dvou základní kategoriích. První skupinu představují ložiska na běžné použití - vyhledávaná, hojně prodávána s širokými možnostmi uplatnění - druhou pak speciální ložiska, která nachází své využití ve specifických zařízeních. Hlavní sortiment tak tvoří vysoce kvalitní kuličková, jehlová, kloubová, kluzná, kuželíková, soudečková a válečková ložiska té nejvyšší kvality od výrobců SKF, ZKL, KINEX, INA, FAG, TIMKEN a TORRIGON. V nabídce nechybí ani speciální ložisko CARB vyráběné společností SKF. Ložisko CARB se označuje za revoluční typ. Toto ložisko je naklopitelné, disponuje extrémně vysokou radiální únosností, zvyšuje spolehlivost a snižuje spotřebu energie.

Nejběžnější a nejvyhledávanější typ mezi ložisky představují kuličková ložiska, která dokáží pracovat i při vysokých otáčkách. Kuličková ložiska vynikají snadnou údržbou, spolehlivostí a jednoduchou konstrukcí. V nabídce společnosti Arkov můžete vybírat z jednořadých kuličkových ložisek i dvouřadých kuličkových ložisek. Pro všechny zákazníky jsou dále připravena speciální naklápěcí kuličková ložiska vyvinutá společností SKF v roce 1907.

Více informací naleznete na: www.arkov.cz


Arkov – přední prodejce ložisek v České Adresa : http://www.arkov.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ložiska, ložisko, kuličková ložiska, ložiska skf, ložisko skf, skf, ložiska kine
Uloženo: 15.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde