Krmivo pro kočky jedině na Mámejerádi.cz

Nechcete riskovat zdraví svého malého svěřence kvůli podřadným produktům ze supermarketu? Podívejte se rozsáhlý sortiment kočičího krmiva na Máme je rádi.cz.

Kočka krmená kvalitní stravou s námi může být 15 i více let. Jak ale zajistit takto zdravý zvířecí život? Cesta rozhodně nevede přes tzv. kompletní krmiva kupovaná nejčastěji za pár korun ve velkých obchodech. Ty kočce nejenže neposkytnou potřebné spektrum živin, ale jejich složení, chemické přísady a další obsažené látky mohou způsobit řadu komplikací.
Základem stravy je maso

Kočka má na stravu řadu požadavků. Její zažívání je citlivé a nedokáže si poradit s hůř stravitelným krmivem. Jako dokonalý predátor potřebuje především maso, jež by mělo tvořit převážnou složku potravy, ale které se kvůli vyšší ceně v dostatečném obsahu nenachází ve většině krmiv.

Kvalitní krmivo pro kočky proto musí splňovat pevně daná pravidla. Mělo by být jak snadno stravitelné, tak i obsahovat prvotřídní suroviny v odpovídajícím poměru. Kastrované nebo v bytě žijící kočky navíc mají specifické potřeby, jež musí jejich strava plnit.
Vyzkoušejte superprémiová krmiva

Jde o nejkvalitnější druh krmiv, na jejichž složení dohlíží mezinárodní organizace chovatelů. Všechny značky představující tuto třídy splňují vysoké standardy. Můžete si být jistí špičkovými vlastnostmi krmiva ve všech směrech – od použitých surovin, přes způsob výroby, až po distribuci.

Se superprémiovým krmivem dáte své kočce to nejlepší, co můžete zvolit. Mazlíček se vám odmění dlouhým životem, pevným zdravím a lesklou srstí.
Nakupujte na Máme je rádi.cz

Krmivo pro kočkyChcete mít širokou nabídku nejlepších světových produktů na jednom místě? Na Máme je rádi.cz vám přesně to nabízíme. Navštivte nás a využijte nejen příznivých cen, ale i výhodného slevového programu, se kterým ušetříte při každém dalším nákupu.
Krmivo pro kočky jedině na Mámejerádi.cz Adresa : http://www.mamejeradi.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krmivo, kočky, granule, konzervy, kapsičky,
Uloženo: 13.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde