Dětské lyže SPORTEN

Dětské lyže jsou specifickou kategorií, v níž nenajdete lyže pro sportovní jezdce, ale modely dětských a juniorských lyží, které provedou vaše dítě od prvních lyžařských krůčků/pokusů až po kvalitní juniorský výcvik na svahu. E-shop www.snowboard-lyze.shop.czse specializuje na dětské lyže SPORTEN, které nabízejí vysokou užitnou hodnotu, 100% kvalitu zpracování a to vše za rozumnou cenu. Dětské lyže SPORTEN přináší nejlepší poměr cena a kvalita na našem trhu!
V nabídce na snowboard-lyze-shop.cz jsou nejkratší dětské lyže pro nejmenší děti až po delší juniorské lyže. Pro úplné začátečníky, děti ve věku 2-3 let, jsou vhodné dětské lyže v délce 70cm. Některé typy dětských lyží jsou, v těchto malých délkách, vybaveny protismykem, který zabraňuje podklouzávání lyží. Mezi rodiči jsou oblíbené cenově dostupné dětské platové lyže, které se vůbec jako první nazouvají na botu dítěte, aby si „osahalo“ jízdu na lyžích. Tyto plastové dětské lyže však nejsou zcela vhodné na „velké“ sjezdové lyžování a na sjezdovku vůbec nepatří. Jedná se opravdu pouze o lyže, které mají dítěti napomoci zvyknout si mít lyže na nohou. Pokud zvažujete, že naučíte dítě sjezdovému lyžování, doporučujeme do plastových dětských lyží neinvestovat, ale upřednostnit zapůjčení plnohodnotných dětských sjezdových lyží ve specializované půjčovně nebo přímo na sjezdovkách ve snow-školičkách.
Dětské lyže v délce 80cm a 90cm jsou určeny pro starší a vyšší děti, ale jejich konstrukce je naprosto shodná s popsanými kratšími dětskými lyžemi. Dětské lyže v této délce již nemají protismyk.
Dětské lyže a juniorské lyže musí být konstruovány tak, aby nejmladší lyžaře motivovaly k učení se a děti nabyly dojmu, že činí pokroky při svém učení, proto je velice důležitá jejich lehká ovladatelnost. Toto plně splňují dětské lyže od českého výrobce SPORTEN. Značka SPORTEN má více než stoletou tradici. První páry lyží byly představeny trhu v roce 1896. SPORTEN je ryze česká firma se širokým sortimentem vedle dětských lyží, jsou to zejména běžecké lyže, ale i sjezdové a free lyže a díky boomu také snowboardů. Převážná část produkce společnosti SPORTEN je vyvážena do celého světa, včetně severských zemí. Značka SPORTEN drží krok se světovými značkami lyží, a to nejen v konstrukčních postupech a materiálovém použití, ale také v designu, který je pro lyžaře a hlavně snowboardisty velice důležitý.
Dětské lyže na www.snowboard-lyze.shop.cz jsou nabízeny jak samostatně, tak spolu s vázáním. Dětské lyže SPORTEN jsou kvalitní a cenově dostupné lyže, které pomohou zvládnout vašim dětem první pokusy na svahu. Značka SPORTEN je neopustí ani v juniorském věku, ani v dospělosti, značka SPORTEN myslí opravdu na všechny nové kategorie.

Dětské lyže SPORTEN Adresa : http://www.snowboard-lyze-shop.cz/detske-lyze-c-12.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: lyže, dětské lyže
Uloženo: 16.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde