Proč sauna od nás?

Firma Horavia s.r.o. je autorizovaným distributorem značky Harvia Oy pro Českou republiku. Od svého vzniku se firmě podařilo zajistit distribuční síť prostřednictvím obchodních partnerů po celé České Republice. Naším cílem je v České republice distribuovat kvalitní výrobky pro výrobu saun a to s patřičnou úrovní technické podpory a služeb. Značku Harvia jsme si vybrali díky vysoké kvalitě produktů, které nabízí. Všechny naše sauny a materiály jsou vyráběny přímo ve Finsku a splňují tak nejvyšší nároky na kvalitu.
Společnost Harvia vznikla v roce 1950 a z tehdejší malé firmy byla vybudována společnost světového významu. Jejích služeb využívají klienti z celého světa a je známkou přírodní pohody. Harvia je finským rodinným podnikem, který dnes zaměstnává 300 lidí. Produkty firmy Harvia jsou navrhovány a vyráběny s ohledem na životní prostředí. Harvia se zavázala k trvalé ochraně životního prostředí a používání ekologických procesů při výrobě. Dlouholetá zkušenost a tradice zaručují vysokou úroveň kvality. V saunách Harvia se kombinují přírodní prvky – dřevo, kámen a voda, tím se vytváří dokonalá atmosféra přírody.
Harvia nabízí řešení pro širokou škálu saun. Ať už chystáte stavbu nové sauny, nebo přestavbu staré sauny, Harvia uspokojí všechny Vaše potřeby od saunových kamen, lavic, vybavení saun, izolací, až po řešení kompletní finské sauny, parní sauny, infrasauny, vestavěné sauny či saunového domku.
Spoluprací s finskou firmou Harvia Oy jsme získali nejenom silného partnera, ale také jistotu, že produkty které Vám nabízíme, mají nejvyšší kvalitu a naše služby tak vedou k Vaší spokojenosti.

Proč sauna od nás? Adresa : http://harvia.info/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: finské sauny, parní sauny, infrasauny, vestavěné sauny
Uloženo: 12.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde