Nový hotel Vitality s jedinečným dvoupat

Nový hotel Vitality s jedinečným dvoupatrovým wellness v Beskydech
V září se otevřel veřejnosti v podhůří Těšínských Beskyd moderní 4* hotel Vitality, který navazuje na rozsáhlý sportovní areál. Hotel je připraven poskytnout 100% zázemí firmám, rekreačním i profesionálním sportovcům a rodinám s dětmi. V hotelu Vitality se snoubí luxus s pohodlím a moderní trendy s příjemným prostředím.
Velký výběr volnočasových aktivit řadí hotel mezi výjimečné ve své kategorii 4* hotelů. Hotel Vitality připravil pro své klienty dokonalý zážitek v podobě unikátního wellness & spa centra, svým designem a vybavením ojedinělého nejen v ČR. Kromě dnes již standardních wellness procedur můžete v hotelovém wellness najít zcela jedinečný aqua bar a střešní whirlpool zasazený na zatravněné střeše hotelu s výhledem na oblohu. Díky celoročnímu provozu si můžete zpestřit a okořenit svou relaxaci bez ohledu na roční období a wellness tak nabývá na atraktivitě.
Pro ty, kteří dávají přednost aktivnímu pohybu před relaxací, je k dispozici rozlehlý sportovní areál Vitality, jehož nosným prvkem je profesionální tenisové zázemí. Překvapí Vás maximální komfort na venkovních i krytých halových kurtech vč. nadstandardních služeb pro tenisty. Návštěvníci, kteří příliš neholdují tenisu, mohou využít dalších sportovních možností jako badminton, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, skákací boty nebo Segway.
Ve sportovním komplexu se můžete těšit i z jízdy na koni, golfu, squashe nebo wallybollu.
Po příjemné fyzické námaze nebo relaxaci ve wellness si můžete vychutnat výbornou kuchyni šéfkuchaře Krzysztofa Sajdoka. Součástí hotelu je i cukrárna Café Maryša, která Vám nabídne vlastní dezerty a zmrzliny vyrobené z přírodních kvalitních surovin. Těm, kteří se chtějí bavit dlouho do noci, je k dispozici vinárna umístěná v podzemních prostorách hotelu.
Luxusní ubytování uspokojí i tu nejnáročnější klientelu, prostorné pokoje s nadstandardní výbavou Vám zajistí pohodlné a stylové ubytování. Zvláštností jsou čtyři bezbariérové pokoje propojené s pokojem asistenta. V hotelu Vitality nechybí luxusní apartmá nebo garsoniéry určené k delšímu pobytu. Kapacita ubytování je 84 lůžek, spolu s přistýlkami se kapacita může navýšit na 130 míst.
Využijte:
•Zvýhodněné pobytové balíčky
•Silvestrovské pobyty včetně bohatého večerního programu
Pro malé návštěvníky je k dispozici dětský koutek, ve kterém je příležitostně připraveno hlídání dětí s programem, který je zajištěný speciální pedagožkou.
V hotelu Vitality se nudit nebudete!
www.hotelvitality.cz

Nový hotel Vitality s jedinečným dvoupat Adresa : http://www.hotelvitality.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hotel, vitality, wellness, ubytování, Beskydy
Uloženo: 14.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde