Zabezpečovací technika - EZS

Naše firma se zabývá:

velkoobchodní prodej zabezpečovací techniky Jablotron
montáží, servisem a prodejem zabezpečovací techniky
montáží, servisem a prodejem kamerové techniky
instalací přístupových systémů
instalací domácích telefonů
instalací strukturované kabeláže
elektromontážními prácemi

Jsou okamžiky, kdy lidé opouštějí svůj byt či dům, za cestou do práce, školy nebo za účelem dovolené či víkendu a svůj domov nechávají bez dohledu. Aby jste se při návratu nedočkali nepříjemného překvapení v podobě vyloupeného bytu či domku, je jistější zabezpečit si svůj domov elektronickým zabezpečovacím systémem (EZS). Elektronická zabezpečovací technika je finančně mnohem dostupnější než si mnoho lidí myslí. Cenově je srovnatelná například s běžnými elektrickými spotřebiči, které naleznete v každé domácnosti. Samozřejmě že jiná bude hodnota zabezpečovacího systému určeného pro zabezpečení majetku panelákového bytu v malém městě a jiná pro zabezpečení luxusní vily v Praze, ale vždy to musí vycházet z požadavku zabezpečení majetku.

Při výběru zabezpečovacího systému vycházejte z toho, že systém EZS má za úkol chránit Váš majetek v řádově vyšších hodnotách. Proto musíte mít jistotu, že se na Váš zabezpečovací systém dá spolehnout. Asi by Vás nenapadlo kupovat poplachou ústřednu na tržišti, ale ani nákup v supermarketech není tím nejlepším řešením. Při poptávce zabezpečovací techniky se vždy ujistěte, zda je výrobek atestován dle normy pro systémy EZS ČSN EN 50131-1 případně i schválen Českou asociací pojišťoven. Pokud Váš systém používá některá rádiová nebo telekomunikační zařízení, potom musí mít zároveň i atest ČTÚ. Tato schválení jsou zárukou kvality zabezpečovacích systémů EZS a výrazně Vám usnadní jednání s pojišťovnami o akceptaci zabezpečení majetku.

Montážní firma by Vám měla prokázat, že je vlastníkem živnostenského listu pro montáže zabezpečovací techniky ( EZS ), ale i to, že byla dodavatelem nebo přímo výrobcem proškolena na instalaci daného zařízení. Solidní dodavatel Vám také poskytne i pravidelný servis zabezpečovacího systému, která slouží k ochraně majetku. O mnohém hovoří i doba trvání firmy v oboru instalace zabezpečovací techniky. A pokud firma se forma pohybuje na trhu se zabezpečovací technikou delší dobu, vlastní i certifikáty na instalace zabezpečovací systémy od akreditovaných orgánů.

Názor klienta, že mu postačí jen siréna bývá bohužel mylný. Nestačí. Aby se informace o poplachu dostala okamžitě i k majiteli bytu, používají se v současné době převážně GSM/GPRS/LAN komunikátory a potom v již v menší míře telefonní komunikátory po telefonní lince. Tyto komunikátory jsou nyní již výhradně součástí zabezpečovací ústředny. Jsou připojeny k síti GSM/GPRS/LAN nebo k telefonní zásuvce. Pro nejlepší stupeň zabezpečení majetku se používá přenos informace komunikátorem/vysílačem na pult centralizované ochrany. Jednoznačným hitem v současnosti je bezdrátový senzor s integrovanou kamerou, která speciální patentovanou technologii a systémem pachatele vyfotí a během několik sekund odešle na zabezpečený server přes síť GPRS.

Novinkou je aktivní projekt systému zabezpečení majetku OKO1, který vznikl po dohodě s výrobcem českých výrobků firmy Jablotron alarms a.s a provozovatelem Pultu Centralizované Ochrany SV-Agency.

OKO1 / OASIS je elektronický zabezpečovací systém, se kterým získáte:

Profesionální ochranu domova či provozovny pro zabezpečení majetku
Hlídání Pultem Centrální Ochrany v celé ČR již od 13,-Kč za den
Výraznou úsporu za telefonní linku (zaplatí Vám hlídání pultem)
Telefonování mobilní sítí
Možnost ovládat spotřebiče z Vašeho mobilu
Profesionální instalaci zabezpečovacího systému

OKO1 je víc než alarm. Je to zabezpečovací systém, které kromě hlídání Vám umožní telefonovat a ovládat i z mobilního telefonu domácnost na dálku. Uvnitř domu mohou komunikovat prvky bezdrátově, takže instalace může být rychlá a šetrná k interiéru. S vnějším světem komunikuje OKO1 sítí GSM/GPRS/LAN . Nad Vaším domovem bdí nonstop Pult Centralizované Ochrany. Zajistí zásah v případě poplachu, ale řeší i případné poruchy. Stává se tak neviditelným pomocníkem Vaší domácnosti.

OKO1 je jednička ve střežení na evropském trhu. Kombinuje nejmodernější technologie v lidsky srozumitelné podobě a naše firma je připravená takovýto systém ať již v bezdrátové podobě či drátové Vám nabídnou k plné spokojenosti.

Zabezpečovací technika - EZS Adresa : http://www.etechcz.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zabezpečovací systémy, zabezpečení majetku, zabezpečovací technika, zabezpečení
Uloženo: 08.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde