Překlady a tlumočení od profesionálů

Potřebujete kvalitní překlad? Takový, který můžete bez problémů zaslat svým zahraničním spolupracovníkům? Nejste si jisti svou slovní zásobou či správnou terminologií? Chcete se vyhnout trapnému hledání slov? Využijte služeb překladatelské a tlumočnické agentury. Tato se postará o veškeré Vaše problémy týkající se cizích jazyků a dalších doplňkových služeb.

Překlady


Překlady tvoří hlavní náplň naší práce, protože poptávka je mnohonásobně vyšší než u jiných poskytovaných služeb. Překlady jsou vždy vyhotoveny podle objednávky klienta, ve které je možno specifikovat formát, termín či způsob dodaní, přesný druh překladu a mnohé další parametry dle Vašeho přání. Texty vždy, pokud je to možné, překládají rodilí mluvčí.

Profesní překlady


Neváhejte se na nás obrátit ani v případě, že potřebujete vyhotovit vysoce odborný překlad. Zajistíme Vám překladatele, který se bude odborně specializovat právě na oblast Vašeho překladu. Nejčastěji mají tito překladatelé vystudované dvě vysoké školy, překladatelskou či jazykovou a další jinou ať už právnického, technického nebo třeba medicinského zaměření. Pokud nám dodáte Vaši vlastní odbornou terminologii, překladatel se jí bude samozřejmě řídit.

Soudní překlady


Překládání certifikátů, diplomů z vysokých škol či například překlad smluv je rovněž náplní naší práce. Tyto překlady většinou vyžadují speciální režim, tedy soudně ověřený překlad. Spojíme se naším překladatelem v České republice či kdekoli ve světě a soudní překlad zajistíme. Příplatky za soudní překlady jsou individuální dle nákladů s tím spojených. Orientační výši příplatku najdete v našem ceníku.

Překlady a tlumočení od profesionálů Adresa : http://pegastranslations.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Překlady a tlumočení
Uloženo: 07.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde