Milion lidí se o penězích radí s OVB

Nejenže tak potvrzuje svou silnou pozici na trhu finančního poradenství, ale zároveň znovu vylepšuje očekávané výsledky pro tento rok.

„V tomto roce nejenom naplňujeme očekávání, ale také je ve všech ohledech překonáváme,“ říká Michal Knapp, generální ředitel a předseda představenstva společnosti. Podle něj za úspěchem nestojí pouze loňské změny v managementu společnosti, ale také nové nástroje, které finanční poradci OVB začali v plné míře využívat. Jde především o Analytický web a aplikaci Finanční plán, které vyvinulo Analytické centrum OVB. „Oba nové nástroje našim poradcům umožňují udržet si vedoucí postavení ve vysoce konkurenčním prostředí českého trhu. Jsou jim oporou nejen v oblasti finančního plánování a volby vhodných produktů, ale také například v oblasti legislativy. Milion klientů je tak oceněním profesionální práce našich spolupracovníků a současně důkazem, že pro klienty je důležité především opravdu férové, nezávislé a dlouhodobé poradenství,“ upřesňuje Michal Knapp.
O společnosti OVB Allfinanz, a.s.

OVB AllfinanzSpolečnost OVB Allfinanz působí na českém trhu od roku 1993 jako dceřiná společnost německé OVB Holding AG. V současné době má téměř 960 tisíc klientů a spravuje více než 2 miliony smluv. Klientům je k dispozici celorepubliková síť kvalifikovaných poradců – pojišťovacích a investičních zprostředkovatelů. Mateřská společnost OVB Holding z německého Kolína nad Rýnem vznikla v roce 1970 na základě myšlenky poskytovat soukromým klientům obsažné, individuální a komplexní majetkové a finanční poradenství. V současné době působí prostřednictvím dceřiných firem v dalších 13 zemích Evropy.
O koncernu OVB

Koncern OVB se sídlem holdingu v Kolíně nad Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od založení OVB Vermögensberatung AG v roce 1970 v Německu zaměřuje OVB svou obchodní činnost na zákaznicky orientované poradenství pro soukromé domácnosti v oblasti ochrany majetku, vybudování a rozvoje majetku, starobního zaopatření a získávání nemovitostí. OVB v současnosti poskytuje poradenství v Evropě zhruba 2,8 mil. zákazníků a spolupracuje s více než 100 renomovanými produktovými partnery. OVB je v současné době aktivní celkem ve 14 zemích, přičemž pro koncern pracuje kolem 4 600 finančních poradců na plný úvazek. V roce 2010 dosáhla OVB Holding AG, která je od července 2006 kótována na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560), spolu se svými dceřinými společnostmi celkových provizních příjmů ve výši 197,3 mil. eur a rovněž EBIT ve výši 4,8 mil. eur.
Milion lidí se o penězích radí s OVB Adresa : http://ovb.vstricnabanka.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: OVB, OVB Allfinanz, OVB Holding AG, Koncern OVB, finanční poradenství
Uloženo: 03.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde