Vodní dýmka a zelený čaj patří k sobě

Zelený čaj je rozšířený po celém světě a i poměrně dost oblíbený. Nejvíce jej však spotřebovávají na Středním východě a v „čínských zemích“ (Korea, Japonsko,…). Historie Zeleného čaje je stará pět tisíc let a podle pověsti za jeho „vznik“ může císař Šengumun, který když vařil vodu, tak mu do ní omylem spadly lístky tohoto čajovníku. Poté byly prokázány léčivé účinky čaje, který odstraňoval únavu, snižoval cukr v krvi a zastavoval krvácení. Tento zelený čaj při své výrobě prochází minimální oxidací a tím se od ostatních čajů liší. Zelené čaje se dělí na japonské a čínské, to je takové základní rozdělení. Japonské čaje se pěstují snad v celém Japonsku a ty nejlepší pochází z jižní části a také z oblasti Udži, kde byly první plantáže na území Japonska.

Tabáky do vodní dýmky musejí byt kvalitní
Celosvětově rozšířené kouření vodních dýmek patří nejen k zábavám s přáteli, ale i k parádnímu zážitku, kdy si do dýmky můžete dát tabák, jakékoli příchuti se vám zalíbí nebo na kterou máte zrovna v daný okamžik chuť. Vodní dýmka neboli vodárna funguje tak, že kouř se ochlazuje pomocí vody, která je nalitá ve spodní části dýmky, přes vodní filtr. Tabáky do vodní dýmky jsou vlastně smíchané s oleji, melasou nebo medem, aby byl vlhký a více dýmal při hoření. Právě hustý kouř, tedy dým, který z dýmky vychází je velmi oblíbeným a také důvodem proč se tyto dýmky kouří. Dokáže provonět celou místnost a navozuje tak netradiční atmosféru. Tak jako kouření cigaret, tak i kouření vodních dýmek a tabáky do vodní dýmky se moou prodávat až od osmnácti let.

Různé druhy uhlíků do vodních dýmek
Uhlíky do vodní dýmky mají různé velikosti a prodávají se ve větších baleních až po několik kilogramů. Jejich cena se odvíjí od množství uhlíků v balení a také od druhu uhlíků. Jeden uhlík vydrží hořet několik desítek minut až třeba dvě hodiny, záleží na tom, jaké uhlíky do vodní dýmky si vyberete a kolik do nich chcete investovat peněz. Pro nákup uhlíků můžete využít desítky internetových obchodů, které takové zboží nabízí nebo navštivte některou z kamenných prodejen, zabývající se prodejem takovýmto zboží. Vyberte si proto co nejkvalitnější uhlíky ve spojení s kvalitním tabákem a těmi nejlepšími přáteli, ať se pro vás kouření vodárny stane úchvatným zážitkem.

Vodní dýmka a zelený čaj patří k sobě Adresa : http://www.cajovnictvi.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zelený čaj, tabák do vodní dýmky, uhlíky do vodní dýmky
Uloženo: 22.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde