Dárkové sady - dárky, které hledáte

Dárkové sady mohou obsahovat nejrůznější produkty, na své si přijdou gurmáni i třeba milovníci dobrých vín. Sestavujeme dárkové sady pro nejrůznější příležitosti. Například vánoční sady se staly v poslední době žádaným sortimentem. Dárkové sady jsou vhodné i jako reklamní předměty.
Pokud jste přišli právě sem, asi Vás dárky opravdu baví, vnímáte jejich důležitost a dáváte si záležet, aby DÁREK POTĚŠIL a MĚL MYŠLENKU. Představujeme si Vás, jak své DÁRKY PEČLIVĚ VYBÍRÁTE a nezanedbáváte CELKOVÝ DOJEM až po pečlivě zavázanou stuhu.

Vážíme si takových, jako jste Vy a přinášíme příležitost PŘENÉST VAŠE NADÁNÍ I DO FIREMNÍCH DÁRKŮ A REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ.

Je čas, klikněte, SESTAVTE SI DÁRKOVOU SADU ve vysněném"dárkovém automatu", kde Vás čekají TYTO KROKY:

VYBERTE dárek a ZABALTE jej – po rozkliknutí toho "kouzelného tlačítka" na hlavní straně se nabízí možnosti, z nichž můžete vybírat a sestavovat dárkové sady podle své fantazie.
víno a destiláty
lahůdky a sladkosti
praktické dárky
balení a krabičky
PROHLÉDNĚTE SI DÁREK – když sadu vyberete a zabalíte, ověříte si její cenu, velikost krabice i váhu, abyste sami nebyli překvapeni více, než Váš obdarovaný.
ROZHODNĚTE SE, KOMU bude dárek patřit – po překontrolování zadáte množství. Upraví se celková cena včetně slevy odpovídající počtu sad.
ZAMLUVTE SI DÁRKY – pouhým kliknutím nám dáte vědět, že jste připraveni dárky rozdávat. Dostanete od nás e-mail se soupisem, kde si překontrolujete počet, parametry a cenu dárků a zjistíte, zda Vám vyhovuje termín dodání.
CHCETE NĚCO ZMĚNIT – není problém, v případě že uděláte poptávku automaticky se Vám vygeneruje Vaše zadání na unikátní www adrese a tam budete mít svou poptávku uloženou a navíc ji můžete kdykoliv upravit.
NECHTE EXPEDOVAT - pokud je na soupisu vše podle Vašich představ, potvrdíte jej a…

Dárkové sady - dárky, které hledáte Adresa : http://www.reklamni-sady.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Dárkové sady - dárky, které hledáte
Uloženo: 21.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde